reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Kasiekt na tym etapie takie rzeczy to juz chyba normalka - pozniej sie robi hardcore :) Pomiedzy piersiami sie rob i takie cos ;) to ciagnie i czasami boli bo tam jest macica ;) ja mam czasami wrazenie ze wszystko mi zaraz wyplynie ;) A szyjka przeciez głeboko. Juz nawet nie zadaje pytan tylko mysle byle do przodu ;)
Dobrze ze mam w poniedzialek wizyte.Troche sie przestraszylam o mezu nie wspomne.Troche sie tez przemeczylam dzisiaj bo i ogarnialam dom i gotowalam barszcz czerwony i krokiety wiec nie wiem czy tez nie mialo to wplywu. A na dodatek mam poczatki anemii wiec pilam kakao wiec moze i mleko mialo jakis wplyw😪Masakra

Dobrze ze mam w poniedzialek wizyte.Troche sie przestraszylam o mezu nie wspomne.Troche sie tez przemeczylam dzisiaj bo i ogarnialam dom i gotowalam barszcz czerwony i krokiety wiec nie wiem czy tez nie mialo to wplywu. A na dodatek mam poczatki anemii wiec pilam kakao wiec moze i mleko mialo jakis wplyw😪Masakra
Ja tez w pn mam wizyte i tez nie moge sie doczekac. Niunia Cie pewnie teraz naciska tu i owdzie ;) Mi wyniki krwi teraz wyszly jeszcze gorsze niz poprzednio i tez sie juz bardzo denerwuje ;( tylko anemia mi sie ladnie wyrownala bo wypilam hektolitry tego napoju pietrszkowego ;) pij pietruszke na anemie jest najlpesza ;)

@fredka84 co tam sobie porabiasz bez męza tyle czasu? Mnie Łukasz zawiozl do rodzicow i pojechal postrzealc, on 24 lutego ma egzamin. Ja sie objadalam winogronem ;)
Dziś kuchnie sprzątałam na błysk i wypralam narożnik. Jakoś mnie tak natchnęło 😜
Mój niedawno przyjechał - skrócił wyjazd. Zjedliśmy właśnie pizzę i dalej oglądamy Narcosa. Ale tam się cuda działy w tej Kolumbii 😱

Dziś kuchnie sprzątałam na błysk i wypralam narożnik. Jakoś mnie tak natchnęło [emoji12]
Mój niedawno przyjechał - skrócił wyjazd. Zjedliśmy właśnie pizzę i dalej oglądamy Narcosa. Ale tam się cuda działy w tej Kolumbii [emoji33]
Moj kolega jest mezem Kolumbijki - laska jest w naszym wieku i wg niej Pablo Escobar to bog, a Narcos amwrykanska propaganda [emoji2358][emoji38]
Tak ludzie byli w niego zapatrzeni i do tego stopnia zaślepieni [emoji2358][emoji2358]

Ja tez w pn mam wizyte i tez nie moge sie doczekac. Niunia Cie pewnie teraz naciska tu i owdzie ;) Mi wyniki krwi teraz wyszly jeszcze gorsze niz poprzednio i tez sie juz bardzo denerwuje ;( tylko anemia mi sie ladnie wyrownala bo wypilam hektolitry tego napoju pietrszkowego ;) pij pietruszke na anemie jest najlpesza ;)
Normy sa dla ludzi, ktorzy nie sa w ciąży. Nie martw sie wynikami, na pewno jest ok.
Ja jedne wyniki w ciazy tez mialam mega zle - prswie zawalu dostałam. Poszlam na wizytę, a moja gin mowi - to normalne [emoji1787][emoji1787]. Ja jej mowie - moglas mnie uprzedzic, bo od 4 dni nie spie. A ta do mnie - sorki, zapomnialam [emoji16][emoji16]
W drugiej ciąży juz wiedzialam.

Natki czy korzenia?Jak robisz?Bo ja nakupilam brkul fasolke i gorzka czekolade a dzis barszcz czerwony

reklama
Normy sa dla ludzi, ktorzy nie sa w ciąży. Nie martw sie wynikami, na pewno jest ok.
Ja jedne wyniki w ciazy tez mialam mega zle - prswie zawalu dostałam. Poszlam na wizytę, a moja gin mowi - to normalne [emoji1787][emoji1787]. Ja jej mowie - moglas mnie uprzedzic, bo od 4 dni nie spie. A ta do mnie - sorki, zapomnialam [emoji16][emoji16]
W drugiej ciąży juz wiedzialam.
No wlasnie moj mnie jeszcze nakreca i chce od razu dzwonic po lekarzach - u mnie bardzo wysoko leukocyty i plytki krwi a na wynikch jest ciagle na czerwono napisane wskazana pilna konsultacja 👍 Ale ja sobie ciagle przypominam slowa mojego lekarza Gametowego do kotrego zadzwonilam bo jak tarcyce zawsze idalna na 1 tak w ciazy mi spadla jeszcze do 0,08 i juz zawal a - on mowi ze w ciazy wszystko mozliwe. Nooo ale przynajmniej z ta anemia dalam rade i mocz tez piekny czysty ;)

Do góry