reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny... smażę cebule ale to nie przez to mi łezki lecą, to wzruszające i fantastyczne, że potraficie podnieść na duchu, dac kopa do działania. Dziękuję! Spróbujemy bo tak trzeba, trzeba walczyć i nie poddawać się od razu! Jesteście najlepsze 😘😘😘😘💟💟💟💟
Nienawidzę smrodu smażonej cebuli 😱. Dziewczyny już to wiedzą 😜. Mam straszne fazy na punkcie zapachów i cebulę smażę na kuchence turystycznej na dworze 😜

Nienawidzę smrodu smażonej cebuli 😱. Dziewczyny już to wiedzą 😜. Mam straszne fazy na punkcie zapachów i cebulę smażę na kuchence turystycznej na dworze 😜
O nie! Serio? To zanim na cebulową zaprosze musze chate dobrze przewietrzyc 😏 haha ale mnie rozbawilas, że az tak że na dworze musisz :p

Tez tak uwazam. U nas powiedzieli jasno. Nie ma gwarancji, ze wszystkie zarodki, ktore powstana beda zdrowe ze wzgledu na obciazenie genetyczne. Więc podchodzac do in vitro wiedzielismy, ze na pewno te dodatkowe tysiace musimy wydac zeby byc pewnym...
Teraz nie zaluje, bo wiem, ze zarodki sa na pewno ok, musze szukac innego powodu naszego niepowodzenia. A przy tym wszystkim ile to kosztuje finansowo a przede wszystkim psychicznie chcialam miec choc trochę spokojniejszy umysl, ze zrobilam wszystko co sie dalo w trakcie przygotowan, zeby moje dzieciatko bylo zdrowe ❤ pozniej juz jak widac na nic nie mamy wplywu. Juz tylko natura
Bardzo mi przykro, ze Ci się nie udało. A robiłaś histeroskopie? I bierzesz jakiś steryd? Chociaż przy sterydzie i problemach z tarczycą bywa jeszcze gorzej... bo trzeba uważać na TSH( ale to słyszałam kiedyś) od tego są lekarze niech coś wymyślą:-)

reklama
Bardzo mi przykro, ze Ci się nie udało. A robiłaś histeroskopie? I bierzesz jakiś steryd? Chociaż przy sterydzie i problemach z tarczycą bywa jeszcze gorzej... bo trzeba uważać na TSH( ale to słyszałam kiedyś) od tego są lekarze niech coś wymyślą:-)
Dzieki ❤.
Tak, od tego zaczeli w poprzedniej klinice. Wszystko bylo ok.
Nie biore zadnych sterydow. Mam tylko Euthyrox. Nic mi nie zapisali dodatkowo.
Podpytam o ta immunologie i czy nie podejrzewaja nic wiecej. Nie chce robic szybko kolejnej proby bo boje sie, ze bedzie dokladnie tak samo.

Do góry