reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Zadna ilosc alko w ciazy nie jest dozwolona - jeszcze napewno bierzesz leki. Nie pij cydru - napij sie czegos innegoDziewczyny mam chyba głupie pytanie, jestem 8 dpt dwudniowego zarodka iii... mam ogromną ochotę na cydr. Napić, czy nie?
Ostatnia edycja:
bazylia128
@Kasiekt na tym etapie takie rzeczy to juz chyba normalka - pozniej sie robi hardcore Pomiedzy piersiami sie rob i takie cos to ciagnie i czasami boli bo tam jest macica ja mam czasami wrazenie ze wszystko mi zaraz wyplynie A szyjka przeciez głeboko. Juz nawet nie zadaje pytan tylko mysle byle do przodu
Ja to wiem ,ale z drugiej strony tak sobie myslę, że normalnie kobiety, które naturalnie zachodzą, na tym etapie czyli tydzień do okresu i nie maja pojęcia, normalnie chodzą na siłownie i pija winoZadan ilosc alko w ciazy nie jest dozwolona - jeszcze napewno bierzesz leki. Nie pij cydru - napij sie czegos innego
bazylia128
bazylia128
To prawda - znam takie ktore chodzily na solarium - matka natura jest madra i chroni nasze dzieci na tak wczesnym etaqpie - ale ty wiesz ze mozesz byc w ciazy i masz o tyle dobrze ze mozesz od poczatku ja chronic bo przeciez zdrowy rozwoj dziecka jest dla nas najwazniejszy Serio dalabym sobie spokoj z alko tymbardziej ze np jak ja bym sie napila szklaneczki to zaraz by mi sie chcialo jeszcze wiecejJa to wiem ,ale z drugiej strony tak sobie myslę, że normalnie kobiety, które naturalnie zachodzą, na tym etapie czyli tydzień do okresu i nie maja pojęcia, normalnie chodzą na siłownie i pija wino
Gonia0605
Oszalałaś..?Dziewczyny mam chyba głupie pytanie, jestem 8 dpt dwudniowego zarodka iii... mam ogromną ochotę na cydr. Napić, czy nie?
Chyba że to zachcianki kobiety w ciąży... Ale i tak sobie daruj...
Gonia0605
My nie jesteśmy normalnymi kobietami... Niestety trzeba się z tym pogodzić...Ja to wiem ,ale z drugiej strony tak sobie myslę, że normalnie kobiety, które naturalnie zachodzą, na tym etapie czyli tydzień do okresu i nie maja pojęcia, normalnie chodzą na siłownie i pija wino
Dobra wszystkiego sobie nie odmówię, otwieram zimną cole tak mi się pragnie napoju gazowanegoTo prawda - znam takie ktore chodzily na solarium - matka natura jest madra i chroni nasze dzieci na tak wczesnym etaqpie - ale ty wiesz ze mozesz byc w ciazy i masz o tyle dobrze ze mozesz od poczatku ja chronic bo przeciez zdrowy rozwoj dziecka jest dla nas najwazniejszy Serio dalabym sobie spokoj z alko tymbardziej ze np jak ja bym sie napila szklaneczki to zaraz by mi sie chcialo jeszcze wiecej
reklama
Podziel się: