reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jessuuuu, co to za kwoty😱. Te 800zl mnie rozwaliło ale doglądanie zarodków za 1400😱😱😱. Chyba ich poebało😱. I niby na czym polega to doglądanie? Przecież zarodków nie można wyciągać z tego inkubatora czy jak to tam się zwie. Co ona tam niby robi? Rozmawia z nimi i lepiej się dzielą?
Jestem normalnie w szoku 🤦
Fredziu,pewno chodzi o embrioskop,w srodku sa kamery ,a oni obserwuja sekunda po sekundzie ich rozwoj.Zarodki to osobiscie" wali" bo one nie sa ani wyciagane,ani naswietlane.Po prostu kamery je obserwuja,a embriolog widzi na monitorze ich rozwoj.

reklama
No cóż nikomu nie zazdroszczę . Sama podziwiałam jakie mają fajne auta lekarze z mojej kliniki. Niech mają, należy im się za ciężką pracę. Jednak powinni znać jakiś umiar, nawet jeśli są oblegani to po prostu przyjmują ile mogą i trudno.
A ja sie wkurzylam ze znowu musze plcic takie kwoty za OC swojego samochodu - tez bym chciala jakiegos bentleya ;)

reklama
Do góry