Kupiłam te same doświadczenia nie mam, ale myślę, że do podkładania pod główkę lub na ramię do odbijania. Flanelowe do położenia też na wadze u lekarza itp.Ja kupiłam przed weekendem i wczoraj przyszły. Jedno opakowanie muślinowych (czyli 3 szt) kilka zwykłych białych tetrowych i flanelowych. Nie do końca rozumiem jednak te muślinowe. Kupiłam, zeby zobaczyć, tylko ze one są śliskie nie sądzę, ze będą dobrze wchłaniać ulewanie itp. Do czego dziewczyny bedziecie je stosować?
reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
w Glebi lasu mi sie tak podobalo przypomnialam sobie tytul. No ja Prokuratora obejrze ale nie jest to serial zapierajacy dech w piersiach - szukam czegos innego
W głębi lasu super. Ktoś tu lubi moje klimaty.
To oglądnij sobie:
Zabójcy
Na granicy
Lost (Zagubieni)
127 h
A co do zdjęcia - musiałam !
Załączniki
Rosół najlepsza zupa na świecieJezuuuu A ja chlipnełam rosołu miałam w zamrażalniku i dziś dzień lenia .
A tu takie obiady.
Evela.6
Ja nie znosiłam kiedyś rosołu bo uważam, ze bez sensu jest jedzenie wody z makaronem [emoji85] ale dorosłam już do rosołu i uwielbiam [emoji2956]Rosół najlepsza zupa na świecie [emoji3590]
Zapraszam kochana jeszcze zupkę grzybowa mamMam nadzieję, że uszykowalas talerz dla zbłąkanego futrzastego wędrowca
Ewunka
Zgadza się.Rosół najlepsza zupa na świecie
Żyć bez niej nie umiemy z Marcys .
Kurczak + wołowe
Lub kurczak kaczka
Zawsze mam z 5 słoików zamrożonych
bazylia128
prokuratorJaki tytuł?
bazylia128
w cocidoo jest? brzmi przepysznie - nigdy nie jadlam pikantnych ziemnaokow A ty gdzie bylas?Ja dziś mam obiad z thermomixa pieczone pulpety i pikantne ziemniaki z papryką właśnie zamiast ziemniaków batat, cukinia, pieczarki itp do tego surówka z kiszonej kapusty jutro będzie wieprzowina stir fry z warzywami - też pycha !
bazylia128
co masz na tym oczyszczaniu ? Soki?A weźcie baby .Ja dzis narobiłam pierogów kupee ale nie mogę ich jesc bo jestem na 9 dniowym oczyszczanie organizmu.zaplacilam za to trochę kasy i musze to zrobić jak nalezy!!ale o dziwo 2 dzis dzien a ja nie odczuwam głodu tak jak wczoraj i jest ok.Jutro ma być ponoc przypływ energii nom zobaczymy
reklama
bazylia128
oj tak !!!!!Rosół najlepsza zupa na świecie
Podziel się: