reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja kupiłam przed weekendem i wczoraj przyszły. Jedno opakowanie muślinowych (czyli 3 szt) kilka zwykłych białych tetrowych i flanelowych. Nie do końca rozumiem jednak te muślinowe. Kupiłam, zeby zobaczyć, tylko ze one są śliskie nie sądzę, ze będą dobrze wchłaniać ulewanie itp. Do czego dziewczyny bedziecie je stosować?
Kupiłam te same 😅 doświadczenia nie mam, ale myślę, że do podkładania pod główkę lub na ramię do odbijania. Flanelowe do położenia też na wadze u lekarza itp. :)

reklama
w Glebi lasu mi sie tak podobalo przypomnialam sobie tytul. No ja Prokuratora obejrze ale nie jest to serial zapierajacy dech w piersiach - szukam czegos innego ;)

W głębi lasu super. Ktoś tu lubi moje klimaty.

To oglądnij sobie:
Zabójcy
Na granicy
Lost (Zagubieni)
127 h

:D

A co do zdjęcia - musiałam ! 🤭 🤭

Załączniki

• Przechwytywanie.PNG
    Przechwytywanie.PNG
    7,9 KB · Wyświetleń: 88
Ja dziś mam obiad z thermomixa pieczone pulpety i pikantne ziemniaki z papryką ;) właśnie zamiast ziemniaków batat, cukinia, pieczarki itp :) do tego surówka z kiszonej kapusty :) jutro będzie wieprzowina stir fry z warzywami - też pycha !
w cocidoo jest? brzmi przepysznie - nigdy nie jadlam pikantnych ziemnaokow ;) A ty gdzie bylas?

A weźcie baby .Ja dzis narobiłam pierogów kupee ale nie mogę ich jesc bo jestem na 9 dniowym oczyszczanie organizmu.zaplacilam za to trochę kasy i musze to zrobić jak nalezy!!ale o dziwo 2 dzis dzien a ja nie odczuwam głodu tak jak wczoraj i jest ok.Jutro ma być ponoc przypływ energii nom zobaczymy
co masz na tym oczyszczaniu ? Soki?

reklama
Do góry