reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale sliczne🤩Ja tez kupilam i w szopy i kwiatki.Wlssnie nie bardzo rozumiem roznice muslinowe-tetrowe.Chyba muslin bardziej miekki🤷‍♀️
Ja i do ulewania,przykrywania,kapieli
Może po praniu zrobią się bardziej przyjazne, a w dotyku, rzeczywiście bardziej miękkie niż tetrowe - kupiłam te i te. Mam bardzo dużo starych pieluch tetrowych (białych po córkach) używam je jako ścierki w kuchni, łazience itp , więc dla bobasa się już nie nadadzą, ale nie potrafię zrozumieć, dlaczego teraz tetrowe są takie cienkie, przeźroczyste i dziwne a tamte, chociaż mają juz 16-20 lat ciągle są mięciutkie grube i bardzo chłonne. Próbowałam znaleźć podobne, ale chyba już takich nie robią.

Może po praniu zrobią się bardziej przyjazne, a w dotyku, rzeczywiście bardziej miękkie niż tetrowe - kupiłam te i te. Mam bardzo dużo starych pieluch tetrowych (białych po córkach) używam je jako ścierki w kuchni, łazience itp , więc dla bobasa się już nie nadadzą, ale nie potrafię zrozumieć, dlaczego teraz tetrowe są takie cienkie, przeźroczyste i dziwne a tamte, chociaż mają juz 16-20 lat ciągle są mięciutkie grube i bardzo chłonne. Próbowałam znaleźć podobne, ale chyba już takich nie robią.
No wlasnie ja pamietam te stare tetrowki i one byly rzeczywiscue grubsze i lepszej jakosci dlatego zdecydowalam sie na muslinowe

Ja sie nie odzywam bo robie tlusty obiad.Czytam mezowi w myslach i to z kilkudziedieciy km😉Robie bitki w sosie wlasnym,ziemniory i mizeriote🙂
Dzwonie do meza i mowie moze bitki w sosie,a onmialem wlasnie dzwonic i piwiedzuec ze moze bitki w sosie heheheh no jak go nie kochac😂
o mnnniiiaaaammmmmm takie obiady sa lepsze niz fastfoodddyyyyy a z zziemnirow zrobil bym puree do tego sosiku - no takie pysznosci u mnie sa tylko od swieta 😂 😂 😂 bitki robimy dwa dni zebyladnie zkruszaly ;) nie no jutro chyba porobie jakiegos kurczaka z mizeria - uwielbiam mizerie ze smietana o_O

W moim chyba tez ale ile drozsza ;) moze zrezygnuje z fotela i dokupie pozniej?
Ja wychodzę z założenia, żeby kupować to, co się podoba, jeśli chodzi o meble. To nie jest 5 zł, że zaraz wymienisz.a patrzeć i czuć niesmak, jest smutne. Więc ją bym zrezygnowała z fotela, ale najprędzej wsziela na raty wszystko 🙃

Zdajemy sobie z mężem sprawę z tego, że mamy to szczęście, że było nas stać na leczenie. W ogóle ceny w Polsce w stosunku do zarobków to jest temat rzeka, a odebranie dofinansowania do in vitro, to największe skur....stwo, jakie PIS mógł zrobić (chociaż jak się zastanowię, to teraz wyrokiem TK przebili samych siebie).
Odnośnie cen w klinikach, zawsze mnie zastanawia, jakie jakie mają miesięczne koszty prowadzenia działalności, bo to też ma wpływ na ich ceny. Mogę sobie tylko wyobrażać, że pewnie idą w setki tysięcy.
No cóż nikomu nie zazdroszczę . Sama podziwiałam jakie mają fajne auta lekarze z mojej kliniki. Niech mają, należy im się za ciężką pracę. Jednak powinni znać jakiś umiar, nawet jeśli są oblegani to po prostu przyjmują ile mogą i trudno.

Jak modelka moze nie potrafic chodzic na szpilkach-no jak?To nawet nie byly jakies dziwaczne typu kopyta tylko wyzsze szpilki🤦‍♀️
Ale jak juz raz sie przewrocila to juz nie mogla dojsc i do samego konca sie przewracala ;) Kiedys byl taki program faswhion TV - nie wiem czy jeszcze jest - jak bylam naswtolatka i nie szlam do szkoly to calymi dniami to ogladalam i wyczekiwalam upadkow ;)

reklama
Ja wychodzę z założenia, żeby kupować to, co się podoba, jeśli chodzi o meble. To nie jest 5 zł, że zaraz wymienisz.a patrzeć i czuć niesmak, jest smutne. Więc ją bym zrezygnowała z fotela, ale najprędzej wsziela na raty wszystko 🙃
ojjj kusisz ;) teraz to wszystko jest takie latwe - kilka klikniec i kupilas - trudniej sie pozniej splaca ;) ale ile radochhyyyy by bylo jak bym to wszystko miala - a moje psy jakby sie ucieszyly :laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry