reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny bo mam problem 🙈 ja już zapomniałam jak to było ale czy wam też @ skrócił się jak brałyście antki przed stymulacja? Zawsze mialam dłuższe tak 5 dniowe a teraz 3 dni i koniec 🤷‍♀️

Nikt dzisiaj nie gotuje obiadu? Mam bataty - chyba zrobie z tego frytki i jakas surowke z pekinskiej ;)
Ja dziś mam obiad z thermomixa pieczone pulpety i pikantne ziemniaki z papryką ;) właśnie zamiast ziemniaków batat, cukinia, pieczarki itp :) do tego surówka z kiszonej kapusty :) jutro będzie wieprzowina stir fry z warzywami - też pycha !

Ja mam pieczonego kurczaka, ziemniaki i mizerie.
Twoja opcja brzmi smakowicie.
A weźcie baby .Ja dzis narobiłam pierogów kupee ale nie mogę ich jesc bo jestem na 9 dniowym oczyszczanie organizmu.zaplacilam za to trochę kasy i musze to zrobić jak nalezy!!ale o dziwo 2 dzis dzien a ja nie odczuwam głodu tak jak wczoraj i jest ok.Jutro ma być ponoc przypływ energii nom zobaczymy

Ostatnia edycja:
Ja dziś mam obiad z thermomixa pieczone pulpety i pikantne ziemniaki z papryką ;) właśnie zamiast ziemniaków batat, cukinia, pieczarki itp :) do tego surówka z kiszonej kapusty :) jutro będzie wieprzowina stir fry z warzywami - też pycha !
Jezuuuu A ja chlipnełam rosołu 😂😂😂😂 miałam w zamrażalniku i dziś dzień lenia .
A tu takie obiady.

reklama
Mam nadzieję, że uszykowalas talerz dla zbłąkanego futrzastego wędrowca😜

Do góry