Idzie od września.Zlobek prywatny wlasnie mi się nie opłaca jeśli mam zarobic nawet ciut więcej niż na niego wydam to mi się to nie opłaca.Ja tutaj jednak nie chce żyć na stale tylko dorobić i wrócić wiec bardziej mysle w kwestii opłacalności materialnej.Czemu nie masz szans na zlobek? W sensie publiczny? Moj jest prywatny, kosztuje mase kasy, ale jest wart tych pieniedzy.
I bylabys z 3ka dzieci w domu? Czy Twoj synek juz zaczyna "edukacje"?
U nas 3 latki ida do szkoly dlatego pytam.
reklama
NikaStaramSie
Zaciekawiona BB
Tak mi przykro. Myślałam że się uda. Miałam nadzieję... Nawet nie wiem co napisać. Mimo to miejmy nadzieję że może któryś ruszy Trzymaj sięTransfer odwołany, zarodki przestały się rozwijać. Chcą je niby obserwować do niedzieli ale nie mam mieć nadziei.
Niby cały czas liczyłam się z takim scenariuszem ale
Gonia0605
Fanka BB :)
Szczawiowa to moja ulubiona, też bym nie zostawiła ... Ale ja jak już gotuję, to wielki gar i mrożę lub rozlewam do słoików i jest na przyszłośćRozumiem masz chęć poczytać bo piszesz i wspominasz ja tam mogę długo. Zjadłam zupę szczawiową ,.dzieci rybę a dla męża nic nie mam i co teraz, okropna zołza jestem. Zaraz do niego zadzwonię nich kupi po drodze pizzę. Dzieci najedzone to nie będą jadły niezdrowego jedzenia, a my sobie zjemy
motylek24
Wracasz a tam ubrania z całej szafy wyprasowane to w ramach przeprosin za poranek.Szczawiówki 100 lat nie jadłam . Mmmmmm, pychotka
My zjedliśmy w milczeniu żurek i chleb smażony w jajku. Z rana w aucie się spieliśmy bo zapomniałam wziąć jego telefonu, którego on najpierw zapomniał . I wojna na całego była - dobrze, że się nie szarpaliśmy w tym aucie
Zaraz jadę do siostry i do mojego chrześniaka - jedyne malutkie dziecko , które nie płacze na mój widok
A Placek niech sobie sam w domu siedzi. Może coś z nudów wyprasuje
Miłych odwiedzin.
Gonia0605
Wracasz a tam ubrania z całej szafy wyprasowane to w ramach przeprosin za poranek.
Miłych odwiedzin.
motylek24
Zupę wczoraj gotowałam, zostało trochę i zjadłam. Mam zawsze zamrożonych kilka słoików rosołu, dzięki temu zupę na dany dzień robię w kilka minut.Szczawiowa to moja ulubiona, też bym nie zostawiła ... Ale ja jak już gotuję, to wielki gar i mrożę lub rozlewam do słoików i jest na przyszłość
Pchełka216
w gratisie nie będzie. Za sprzątanie w wawie się płaci, a do tego jak jakaś dobra babeczka jest, to nie tak łatwo ją utrzymać przy sobieJa to ostatnio wyszłam z założenia, ze bardziej opłaca mi się kogoś zatrudnić, niż samej posprzątać i chyba przy bliźniakach znajdę kogoś do sprzątania to w gratisie prasowanie będzie. I wtedy będę wyglądać jak żona dyrektora buehehe
Pchełka216
Dziewczyny, wiem, że może się wszystko w tym kraju zdarzyć, ale to nie chodzi wtedy tylko o zd, tylko o każdy zarodek, który ma wadę genetyczną - no bo przecież to życie i nie wiesz jak się rozwinie pomimo, że np. ma za mało o chromosom 22.W jednej z klinik koleżanka w zeszłym roku miała zarodek z ZD nie zgodzono się na zniszczenie musiała oddać do adopcji. To jest rzadkość... bo dziewczyny piszą, ze chore zarodki niszczą. Nie wiadomo jak to wpłynie na PGS po opublikowaniu wyroku chyba nie będzie można niszczyć zarodków z ZD. A informować będą - badasz zarodek po to żeby wiedzieć czy go transferować czy nie. Niestety w PL wtedy zostaje oddanie do adopcji. No, ale są inne rozwiązania.
NikaStaramSie
Zaciekawiona BB
Gratuluję. Śliczne zdjęcie dzidzi Brzusio duży Jej jakie to niesamowite Życzę dużo zdrowiaHej Jestem właśnie po wizycie
Dzisiaj ostatnie prenatalne były
Misia zdrowiutka i spokojna
Waży 1800g i do 40tyg może ważyć ok 4kg
Ma piękne długie rzęsy włoski na główce i dluugie nóżki
Jak ją podglądaliśmy otwierała oczka i dłubała w noskuPołożona jest główka do dołu
Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia
Zobacz załącznik 1232289
Zobacz załącznik 1232292
reklama
NikaStaramSie
Zaciekawiona BB
Ja nie mam owulacji bo mam pcos. Ale przy lekach na owulację też zawsze miałam 18-19 dc. Punkcję miałam 14 dc i miałam 24 jajca z czego 18 dojrzałych z 6 mam (miałam) 2 zarodki kl 3ab i 3bb. Wiec chyba nie ma to znaczenia bo i tak jesteś na lekach Ale może się wypowiedzią dziewczyny bardziej doświadczone.Dziewczyny zadam teraz debilne pytanie ale naprawdę nie wiem.
Otóż mam zawsze późne owulacje, około 18-19dc. A jak mnie stymulowali to punkcja zawsze była około 13-14dc. Czy przy tak późnych owulacjach ta punkcja nie powinna być troszkę później? Czy to kompletnie nie ma znaczenia bo przecież takie dawki leków. Bo za każdym razem mam dużo jajek ale zawsze połowa niedojrzała
Podziel się: