to prawda, pozostaje miec nadzieje ze ci populisci nawet nie wiedza ze sa takie opcje przy invitro i ze sie nie przywala ale czas pokaze, nic mnie juz w kaczystanie nie zaskoczyDziewczyny, wiem, że może się wszystko w tym kraju zdarzyć, ale to nie chodzi wtedy tylko o zd, tylko o każdy zarodek, który ma wadę genetyczną - no bo przecież to życie i nie wiesz jak się rozwinie pomimo, że np. ma za mało o chromosom 22.
reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
Dokladnie ale sie dzis usmialamA przeciex to takie ludzkie odruchy a czlowiek sie jak dziecko usmieje
motylek24
Nie wiadomo jak prawnicy w klinikach to zinterpretują. Leki do stymulacji zostawili refundowane może nie będą się czepiać i zostanie tak jak jest.to prawda, pozostaje miec nadzieje ze ci populisci nawet nie wiedza ze sa takie opcje przy invitro i ze sie nie przywala ale czas pokaze, nic mnie juz w kaczystanie nie zaskoczy
Gonia0605
Ja znalazłam taka, która sama dzwoni lub pisze czy nie potrzebuję .w gratisie nie będzie. Za sprzątanie w wawie się płaci, a do tego jak jakaś dobra babeczka jest, to nie tak łatwo ją utrzymać przy sobie
Stopniowo ją uczę jak chcę mieć zrobione różne rzeczy i już naprawdę dobrze jej to wychodzi... Wiadomo, że nikt nie sprząta lepiej niż ja sama
Bedzie w co cmokac slodkie male wielkie stopkiDziewczyny ja juz po polowkowych.Wszystko dobrze,niunia prawidlowo sie rozwija i ma ogromne stopy!3.26cm!Wielka stopa po tatusiu.Ale to najslodsze stopki swiata❤
Daj znać ja dopiero za tydzień planuje zrobić na weekend)@Caro♤♤♤♤ wprowadziłam nieświadomie Cie w błąd tamta nie wyszła, robię kolejna ta już musi byjsc jak mi wyjdzie (okaże się za 3 godziny) to wyślę Ci przepis
Margoolcia
Też miałam punkcję ok12 DC gdzie normalnie owulacje bywały później ale wynika to chyba z tego jak reagujemy na stymulację.Dziewczyny zadam teraz debilne pytanie ale naprawdę nie wiem.
Otóż mam zawsze późne owulacje, około 18-19dc. A jak mnie stymulowali to punkcja zawsze była około 13-14dc. Czy przy tak późnych owulacjach ta punkcja nie powinna być troszkę później? Czy to kompletnie nie ma znaczenia bo przecież takie dawki leków. Bo za każdym razem mam dużo jajek ale zawsze połowa niedojrzała ja miałam punkcję
Śmieje się :-) wiem dostałam namiar od znajomego i się zastanawiam czy po porodzie wziąć Panią sprzątającą czy może nianie do pomocy. Jak dobrze pójdzie to zlobek dostanę, może wcześniej niż z synem.w gratisie nie będzie. Za sprzątanie w wawie się płaci, a do tego jak jakaś dobra babeczka jest, to nie tak łatwo ją utrzymać przy sobie
reklama
Ale wstępnie oni chcą ograniczyć terminację ZD i do tego będą dożyć. Gdzie ZD jest o rożnym nasileniu... jak teraz w TV pokazują ze to takie easy way. Mnie się osobiscie wydaje, ze terminację T13 itp pozwolą bo przecież tam dziecko żyje maks rok?Dziewczyny, wiem, że może się wszystko w tym kraju zdarzyć, ale to nie chodzi wtedy tylko o zd, tylko o każdy zarodek, który ma wadę genetyczną - no bo przecież to życie i nie wiesz jak się rozwinie pomimo, że np. ma za mało o chromosom 22.
Podziel się: