reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No tak. Tak samo jak to czy moje dziecko pojdzie w brudnym czy wymietym ubraniu do szkoly swiadczy o mnie, tak samo mam z mezem. Skoro piore i prasuje swoje i dzieci ubrania to meza tez. Proste.
Zgadzam się jeśli kiedys rolę sie odwrócą i ja będę pracować a maz zajmować się domem rolę się odwrócą w czynnościach chociaż wątpię i mam nadzieje ze tak nie bedzie chyba ze oboje będziemy pracować poza domem.Kazdy ma swoje reguły ustalone w związku i tego się trzyma

Zgadzam się jeśli kiedys rolę sie odwrócą i ja będę pracować a maz zajmować się domem rolę się odwrócą w czynnościach chociaż wątpię i mam nadzieje ze tak nie bedzie chyba ze oboje będziemy pracować poza domem.Kazdy ma swoje reguły ustalone w związku i tego się trzyma
Ja pracuję, znaczy teraz nie, ale w kwietniu wracam do mojego korpo blaaah [emoji2961][emoji2961]

Dziękuję bardzo 😘 Planowałam najpierw lecieć do Pl, porobić hurtowo wszystkie badania jakie będą potrzebne ( jeśli klinika akceptuje takie) i wtedy na gotowo do Czech i tam zostac na czas procedury. Mój mąż niezbyt ingliszowy więc cały czas się upiera nad jakaś, która choć trochę po polsku bo też chce wiedzieć o co chodzi. Teraz trochę go potraktowałam jak dawcę nasienia, nie za bardzo wiedział co się dzieje
Moge ci tyle tylko poradzic zebys ,jak juz zdecydujesz dokad,to wtedy najpierw umow sie na pierwsza wizyte,jak sie inaczej nie da to przez skype,pogadacie i ci powiedza jakie badania masz zrobic,jakie mozesz w klinice zrobic.Od tego bym zaczela .
Nie wiem jak w tej chwili wyglada sytuacja z podroza z UK,ja bylam 21 grudnia i wtedy byl kompletny zakaz.Ta sytuacja sie ciagle zmienia,kliniki maja zawsze najswiezsze wytyczne.Hotele wpuszczaja tylko w celach sluzbowych,jak ja bylam w grudniu w med jeszcze tez mozna bylo przenocowac.Teraz wchodza znowu nowe obostrzenia.

Hej 🙂 Jestem właśnie po wizycie
Dzisiaj ostatnie prenatalne były ✅
Misia zdrowiutka i spokojna 🙂👌
Waży 1800g 💪 i do 40tyg może ważyć ok 4kg💁‍♀️😀
Ma piękne długie rzęsy 👁️włoski na główce 👧i dluugie nóżki🦵
Jak ją podglądaliśmy otwierała oczka i dłubała w nosku😋Położona jest główka do dołu 👍
Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia 😘❤️

Zobacz załącznik 1232289
Zobacz załącznik 1232292

Ale laseczka :D

Chłop to szału dostaje pewnie co :D Tylko ma zagwostkę jak się tam dostać :D :D

Co za natura obdarzona fiu fiu ;)

Seksi pieprzyki :D :D

@Caro♤♤♤♤ wprowadziłam nieświadomie Cie w błąd 🙈 tamta nie wyszła, robię kolejna 🙈 ta już musi byjsc 🤣🤣 jak mi wyjdzie (okaże się za 3 godziny) to wyślę Ci przepis 🙈

Załączniki

• IMG_20210129_150057.jpg
    IMG_20210129_150057.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 69
Moge ci tyle tylko poradzic zebys ,jak juz zdecydujesz dokad,to wtedy najpierw umow sie na pierwsza wizyte,jak sie inaczej nie da to przez skype,pogadacie i ci powiedza jakie badania masz zrobic,jakie mozesz w klinice zrobic.Od tego bym zaczela .
Nie wiem jak w tej chwili wyglada sytuacja z podroza z UK,ja bylam 21 grudnia i wtedy byl kompletny zakaz.Ta sytuacja sie ciagle zmienia,kliniki maja zawsze najswiezsze wytyczne.Hotele wpuszczaja tylko w celach sluzbowych,jak ja bylam w grudniu w med jeszcze tez mozna bylo przenocowac.Teraz wchodza znowu nowe obostrzenia.
Tak, oczywiście konsultacja online koniecznie żeby się dowiedzieć jakie terminy, badania itp. I niestety jestem na bieżąco z informacjami o obostrzeniach. Ma być jeszcze gorzej, kompletny zakaz lotów międzynarodowych a jak już jakis ważny powód, to po powrocie 14 dni kwarantanny w hotelu za jedyne! 1500 funtów za osobę ( Czyli 15 tys zł za parę!!!) To mnie dobija najbardziej ale muszę znaleźć jakieś rozwiązanie. Ciągle siedzę i czytam, dobrze że chwilowo jestem na chorobowym i mam czas na poszukiwania

reklama
Ja pracuję, znaczy teraz nie, ale w kwietniu wracam do mojego korpo blaaah [emoji2961][emoji2961]
Wiesz co zazdroszczę Ci tego ze masz taka możliwość. Ja mam zero szans na żłobek niania odpada ale właśnie całkiem niedawno wpadł mi do głowy pomysł żeby zajac sie czyimś dzieckiem u siebie w domu teraz mam na to warunki.Jeszcze chwilke jak sobie sprawy ogarnę do końca na top top dam ogłoszenia noz sie cos trafi.

Do góry