mala_Mi 80
Fanka BB :)
Nie bo moja twarz taka trochę niewyjściowaA sępiła juz od ciebie zdjecie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie bo moja twarz taka trochę niewyjściowaA sępiła juz od ciebie zdjecie?
Nie lubię serioo ja że słodkich bułek jem tylko oponkiDaj mi to ja zjem te z budyniem A dlaczego Ty nie jesz?
Bo nie lubię słodkich bułekJak nie jesz?
Ja sie pytam - whyyy?[emoji38][emoji38]
DziękujeJak masz instragram to wyszukaj 'anzafoto' . Jak nie masz po podpytam o stronę internetową
A @fredka84 widzialas? Na kazdymm zdjeciu szczerzy sie jak:Nie bo moja twarz taka trochę niewyjściowa
Si. Jak tylko temperatura w domu spadla do 23.5C [emoji38]a skarpetki juz zalozylas?
Całkiem podobna do mnie, może jakaś zaginiona siostraA @fredka84 widzialas? Na kazdymm zdjeciu szczerzy sie jak:
A ile ci sise udalo schudnac po pierwszej ciaży ?Ja z Chodakowska a diety jakiejś specjalnej nie mam choc raz zamówiłam sobie i stosuje sobie przepisy jak nie mam pomysłu.Jem zdrowiej i po 20 juz staram się nie zajadac.Minsienwydaje ze i tak wolno waga spada ale to juz nie ten wiek ze wystarczyło 2 miesiące lekkiej diety i leciało z wagi
Ona zazwyczaj po 21 chodzi spac@fredka84 Frytka mój mąż chce przepis na te rurki od Gesslerowej. Będzie mi robił żebym szybciej ozdrowiała