reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie martw się, czasem jest tylko ankieta a czasem wywiad... Będzie ok✊✊✊✊
Ja mam wyznaczone pick up na około 8 lutego wstępnie. Dostalam dokumenty do wypełnienia dla anestezjologa. W piątek 29.01 mam rano badania krwi w tym grupa krwi a o 12.00 konsultacje tel. z anestezjologiem. 😉 a skarpetki ja mam zawsze przy sobie. 🤣

Ale narobiłyście smaka tymi słodkościami [emoji85] więc i ja zaczelam piec[emoji1787][emoji1787][emoji85] żeby nie było tylko upiekłam bo jeść tego nie jem [emoji85] połowa z dżemem połowa z budyniem [emoji85] @fredka84 to wszystko przez Ciebie [emoji2957] co chwile jakieś pyszności wrzucasz [emoji2957][emoji85]
Jak nie jesz?
Ja sie pytam - whyyy?[emoji38][emoji38]

Ja już po wizycie i faktycznie klinika to nie szpital, więcej wiedzą. Gin znalazł krwiaka 2x2 cm dalej od pęcherzyków ciążowych. Ponoć mam odstawić duphaston bo za duzo tego progesteronu. Muszę czekać, aż się oczyści krwiak, albo wchłonie. Trochę spokojniejsza jestem, bo to nie chodzi o poronienie.
To suuuper! Mowilam:) a jaki masz poziom prg? Ja ci powiem ze przy moim krwiaku sie naczytalam badań że lepsze efekty daje duphaston wlasnie bo coś tam z jakimiś limfocytami robi jeszcze..no ale z drugiej strony w klinice wiedza co robią i tego się trzymajmy:)

Jejku padłam jak sobie to wyobraziłam :laugh2:
To jest nic wyobraz sobie jak poszlam do ordynator na wizyte po serduszkowej. Mialam przyjsc po dwoch tygodniach to ledwo tydzien wytrzymalam a jak sie rozebralam do badania to mu powiedzialam ze ja jednak nie jestem gotowa na to badanie teraz i chcialam mu uciec z golym tylkiem z gabinetu :o 😂😂 Dobrze ze mnie zatrzymal ale cisnienie to spokojnie mialam jakies 170 !!!!!!

reklama
Do góry