Chmmmmm, chyba muszę zobaczyć to na zdjęciuTak, jasno bezowo żółtawy a czasem mini brązowe strzępki.. Ja pierdziele jakie szczegóły
reklama
@nieagatka u Ciebie pewnie już śladu po bułkach nie ma a ja niedawno skończyłam rurki z kremem. Pierwszy raz robiłam ale dobre wyszły
Załączniki
Aduś16
Fanka BB :)
Spadaj , zdjęcie znieksztalci obraz i wyjdzie tęcza Ja pierd...jak ja to jutro lekarzowi wytłumaczę, chyba wezmę płótno farby i namalujeChmmmmm, chyba muszę zobaczyć to na zdjęciu
nieagatka
Ej serio - ale Ci walne![emoji14][emoji23]@nieagatka u Ciebie pewnie już śladu po bułkach nie ma a ja niedawno skończyłam rurki z kremem. Pierwszy raz robiłam ale dobre wyszły [emoji39]
O takiej godzinie taka fota!?!?
Bulek zostalo 4, bo zmusilam siebie do niejedzenia.
mala_Mi 80
Właśnie się przebudziłam a tu takie pyszności. Moje ulubione. Ferdka ty to jednak serca nie masz@nieagatka u Ciebie pewnie już śladu po bułkach nie ma a ja niedawno skończyłam rurki z kremem. Pierwszy raz robiłam ale dobre wyszły
Aduś16
Taaa, wy jesteście dobre z tym 'pierwszy raz robilam' a wygląda jak z wystawy w cukierni@nieagatka u Ciebie pewnie już śladu po bułkach nie ma a ja niedawno skończyłam rurki z kremem. Pierwszy raz robiłam ale dobre wyszły
JestemMama!
Aduś16
Jejku padłam jak sobie to wyobraziłamNo malo brakowala a lekarzowi robila bym zdjecie moich mjtasow i aplikatorow takze luzik. Niby to wzystko wiemy ale jednak ja na kazde plamienie, krwawienie, uplawy itd reagowalam stresem.
Gonia0605
Kurde, dziewczyny, nie wiem skąd bierzecie zapał do tych bułek, tortów, pleśniaków, rosolkow i innych cudeniek...@nieagatka u Ciebie pewnie już śladu po bułkach nie ma a ja niedawno skończyłam rurki z kremem. Pierwszy raz robiłam ale dobre wyszły
Fredzia, rurki klasa . Jak z cukierni od Geslerowej
reklama
Ja z Chodakowska a diety jakiejś specjalnej nie mam choc raz zamówiłam sobie i stosuje sobie przepisy jak nie mam pomysłu.Jem zdrowiej i po 20 juz staram się nie zajadac.Minsienwydaje ze i tak wolno waga spada ale to juz nie ten wiek ze wystarczyło 2 miesiące lekkiej diety i leciało z wagiA kup sobie Naqlzezy ci sie JAka diete stosujesz ze tak lladdnie chudniesz? Poza cwiczenimi oczywiscie? Cwiczysz Kołakowska czy jakas inna?
Podziel się: