Jezu, dziewczyny! Popadnę przez Was w depresję, że ja taki leniuch i nic nie piekę!@nieagatka u Ciebie pewnie już śladu po bułkach nie ma a ja niedawno skończyłam rurki z kremem. Pierwszy raz robiłam ale dobre wyszły
reklama
No i następnaAle narobiłyście smaka tymi słodkościami więc i ja zaczelam piec żeby nie było tylko upiekłam bo jeść tego nie jem połowa z dżemem połowa z budyniem @fredka84 to wszystko przez Ciebie co chwile jakieś pyszności wrzucasz
KarolaJ
Fanka BB :)
To normalne, jak zrezygnujesz z aplikatora to te plamienia ustaną
Myślisz że to po aplikacji? Ale zaczęło się od czasu tego krwawienia i utrzymuje się ponad tydzień co jakiś czas.. przed krwawieniem kilka tygodni aplikowałam leki takiego plamienia nie było
JestemMama!
Wszystko przez @fredka84 ona zaczęła już myślę co tam będę piec jutro ( mąż mi sprezentowal nowy piekarnik, bo w starym nie chciałam mu chleba piec, bo serio był już stary 10lat miał teraz już się nie wiwine niestety )No i następna
Evela.6
Fredka Ty jakiegoś bloga kulinarnego załóż dziewczyno [emoji41] dobrze pojesz i jeszcze zarobisz[emoji6]@nieagatka u Ciebie pewnie już śladu po bułkach nie ma a ja niedawno skończyłam rurki z kremem. Pierwszy raz robiłam ale dobre wyszły [emoji39]
JestemMama!
Też tak miałam, do momentu aż nie kupiłam "Lidlomixa" na termomix mnie nie stać. Zreszta po zapoznaniu się z jednym i drugim urządzenie nie przepłaciła bym tyle. Ba nawet powiem ze lidlomix lepszy. Często pracuje na termomixie i naprawdę to info z pierwszej ręki i teraz co chwile w kuchni siedzę i coś pichcę. Wczoraj mężowi schabik na kanapki robiłam, dzis bułeczki. A jutro ja zawsze jak już robiłam ciasta to te bez pieczenia. A od momentu jak ma lidlomix piekę, gotuję itp. Baa nawet mamuśce zaczelam robić jabłecznik (9d momentu jak jej zrobiłam pierwszy raz, tak teraz przynajmniej raz w miesiącu muszę robić )Jezu, dziewczyny! Popadnę przez Was w depresję, że ja taki leniuch i nic nie piekę!
Załączniki
Evela.6
O mój człowiek [emoji41] ja przy 24 już w skarpetkach a stary w gaciach samych [emoji6]Si. Jak tylko temperatura w domu spadla do 23.5C [emoji38]
Ania.Wiosenka
Ehh a ja uwielbiam gotować, piec i robić różne rzeczy w kuchni, ale ciągle jeszcze jedzenie jest dla mnie wstrętne i odrzucające, niby nie mam już mdłości prawie wcale, ale i tak zawsze z obrzydzeniem schodzę do kuchni. Naprawdę mam nadzieję, ze to się niedługo skończy, bo i mi i dzieciom brakuje już normalnego jedzenia. Dość mocno jest to przygnębiające.
Żeby się ratować kompletuję wyprawkę dla synka prawie wszystko już mam. Nie wiem co będę robić gdy już będę miała wszystko pewnie zacznę prać to co już uzbierałam, bo to akurat można robić wielokrotnie ;D
Żeby się ratować kompletuję wyprawkę dla synka prawie wszystko już mam. Nie wiem co będę robić gdy już będę miała wszystko pewnie zacznę prać to co już uzbierałam, bo to akurat można robić wielokrotnie ;D
Ja miałam ,tak chyba przez miesiąc się ciągnęło . Zaczęło się od beżowego śluzu ,po paru dniach jednorazowo krew . Na USG nie było widać żadnej przyczyny .później brązowe czasami aż czarne plamienie .lekarz ciągle nic nie widział. Zaczęłam prowadzić bardzo oszczędny tryb życia ,dużo leżenia i pomagało ,ale jak pozwoliłam sobie coś więcej porobić ,to zaraz znowu śluz zmieniał kolor . I tak miałam od 5 tygodnia do prawie 9Dziewczyny czy któraś z Was miala bezowe plamienia po aplikacji Lutinusa/ luteiny na poczatku w ciąży? Jasny beż/brąz bez bez krwi. Mam tak co któryś dzień od czasu krwawienia.. Żadnych skurczy w macicy tylko takie napięcie
Później spokój . Teraz znowu się powtórzyło jednorazowe plamienie na brązowo w 14 tyg .
Słyszałam ciągle ,że chyba taka moja uroda i tak często kobiety mają .dopóki nie mam skurczy ,to mam nie panikować .
reklama
Ja pierdole . Już sobie wyobrazilam jak popylasz z obrazem pod pachąSpadaj , zdjęcie znieksztalci obraz i wyjdzie tęcza Ja pierd...jak ja to jutro lekarzowi wytłumaczę, chyba wezmę płótno farby i namaluje
Podziel się: