Ruda08
Fanka BB :)
A ja bym wciągła pączka z budyniemDaj mi to ja zjem te z budyniem A dlaczego Ty nie jesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja bym wciągła pączka z budyniemDaj mi to ja zjem te z budyniem A dlaczego Ty nie jesz?
Tak wiem, znam już wasze zwyczajeOna zazwyczaj po 21 chodzi spac
A bierz ile chcesz SmacznegoDaj mi to ja zjem te z budyniem A dlaczego Ty nie jesz?
Ja za chwile wciągne laptopa z tymi zdjęciamiA ja bym wciągła pączka z budyniem
Przytulam jakieś 13 kg schudłam jak zaczęłam ćwiczyć szybko dość 6kg reszta sama z siebie zeszla wiadomo.Po drugiej ciąży mialam jakies 13 lub 14 kg plus ale długo waga stala po 2 miesiącach ćwiczeń z wami nie leciało dopiero potem.Na ten moment mam mniej niż przed ciążami ale jeszcze nie czuje się na 100 procent idealnie jeszcze trosze chce schudnąć ,mam nadzieje ze zdrowsze odżywianie i sport juz ze mną zostanąA ile ci sise udalo schudnac po pierwszej ciaży ?
To lutinus podbarwiony mala ilością starej krwiDziewczyny czy któraś z Was miala bezowe plamienia po aplikacji Lutinusa/ luteiny na poczatku w ciąży? Jasny beż/brąz bez bez krwi. Mam tak co któryś dzień od czasu krwawienia.. Żadnych skurczy w macicy tylko takie napięcie
Przytyć w ciąży bylo łatwo chociaż i tak mi się wydaje ze z moimi tendencjami duzo nie przytylam a nigdy diety nie pilnowałam.Jesli Bozia da i będę w 3 ciąży będę się starała.jesc zdrowo i nie przesadzać i nawet o wagę nie chodzi tylko o to jak się człowiek czuje taki przeżarty ja np okropnieqA ile ci sise udalo schudnac po pierwszej ciaży ?
Ja tez bardzo nie lubie tego uczucia przezarcia. Zaraz mi sie chce spac i jestem do niczego. Ja sie dosc mocno pilnowalam do badania cukrzycy, teraz tez nie przesadzam ale raz dziennie sobie pozwalam na cos macznego albo slodkiego. Zaczynalam z miska waga wiec teraz to u mnie bardzo widac alee tlumacze sobie ze taki stan raczej raz w zyciuPrzytyć w ciąży bylo łatwo chociaż i tak mi się wydaje ze z moimi tendencjami duzo nie przytylam a nigdy diety nie pilnowałam.Jesli Bozia da i będę w 3 ciąży będę się starała.jesc zdrowo i nie przesadzać i nawet o wagę nie chodzi tylko o to jak się człowiek czuje taki przeżarty ja np okropnieq
Ja tam lubię czuć się przeżarta np. mtasie mleczko wciągam na dwa razy za to lubię być szczupła i nosić standardowe ubrania a nie jakieś worki.Przytyć w ciąży bylo łatwo chociaż i tak mi się wydaje ze z moimi tendencjami duzo nie przytylam a nigdy diety nie pilnowałam.Jesli Bozia da i będę w 3 ciąży będę się starała.jesc zdrowo i nie przesadzać i nawet o wagę nie chodzi tylko o to jak się człowiek czuje taki przeżarty ja np okropnieq
A ja lubie byc glodna wiedzac ze zaraz zjem cos na co mam ochoteJa tam lubię czuć się przeżarta np. mtasie mleczko wciągam na dwa razy za to lubię być szczupła i nosić standardowe ubrania a nie jakieś worki.