reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ile ci sise udalo schudnac po pierwszej ciaży ?
Przytulam jakieś 13 kg schudłam jak zaczęłam ćwiczyć szybko dość 6kg reszta sama z siebie zeszla wiadomo.Po drugiej ciąży mialam jakies 13 lub 14 kg plus ale długo waga stala po 2 miesiącach ćwiczeń z wami nie leciało dopiero potem.Na ten moment mam mniej niż przed ciążami ale jeszcze nie czuje się na 100 procent idealnie jeszcze trosze chce schudnąć ,mam nadzieje ze zdrowsze odżywianie i sport juz ze mną zostaną

A ile ci sise udalo schudnac po pierwszej ciaży ?
Przytyć w ciąży bylo łatwo chociaż i tak mi się wydaje ze z moimi tendencjami duzo nie przytylam a nigdy diety nie pilnowałam.Jesli Bozia da i będę w 3 ciąży będę się starała.jesc zdrowo i nie przesadzać i nawet o wagę nie chodzi tylko o to jak się człowiek czuje taki przeżarty ja np okropnieq

Przytyć w ciąży bylo łatwo chociaż i tak mi się wydaje ze z moimi tendencjami duzo nie przytylam a nigdy diety nie pilnowałam.Jesli Bozia da i będę w 3 ciąży będę się starała.jesc zdrowo i nie przesadzać i nawet o wagę nie chodzi tylko o to jak się człowiek czuje taki przeżarty ja np okropnieq
Ja tez bardzo nie lubie tego uczucia przezarcia. Zaraz mi sie chce spac i jestem do niczego. Ja sie dosc mocno pilnowalam do badania cukrzycy, teraz tez nie przesadzam ale raz dziennie sobie pozwalam na cos macznego albo slodkiego. Zaczynalam z miska waga wiec teraz to u mnie bardzo widac alee tlumacze sobie ze taki stan raczej raz w zyciu ;)

Ja tam lubię czuć się przeżarta np. mtasie mleczko wciągam na dwa razy 😂😂😂za to lubię być szczupła i nosić standardowe ubrania a nie jakieś worki.

reklama
Do góry