reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, jest trochę lipa. Pobrali tylko 7 komórek i doniero sprawdzają ile dojrzałych. Właśnie wychodzę i jadę do domu.
Spodziewałam się innego wyniku 😔
To dobry wynik. U mnie były 4 (3 dojrzałe). Ważne żeby wśród nich była ta jedyna✊
Tak jak piszą dziewczyny- nie liczy się ilość tylko jakość.

Dziewczyny, jest trochę lipa. Pobrali tylko 7 komórek i doniero sprawdzają ile dojrzałych. Właśnie wychodzę i jadę do domu.
ej ale glowa do gory ! moze wszytskie 7 beda dojrzale? nic nie jest jeszcze przekreslone! Trzymam mocno kciuki za Twoja 7 wspanialych 😘

Kochana to jest bardzo dobra i optymalna ilość. Spójrz na mój przypadek. 21 pobrali 6 zapłodnili i dwa zarodki z tego. Ilosc to nie jakość.
Jeden zarodek da Ci maleństwo ! Zobaczysz ! ❤️❤️❤️

@bazylia128 piekne zdjęcia ! Cudowna pamiątka. My mamy sesje 13 lutego ❤️❤️ Trochę mały brzuszek mam jak do sesji ale nieważne, najwyżej wypije szklankę ciepłego kako ! Wtedy mi wywali brzuch 😂 niestety nie toleruje ciepłego mleka 😉
Jakby mi ktoś pół roku temu powiedział ze będę się umawiać na sesje ciążowa to bym nie uwierzyła. Tak bardzo bałam się, ze nigdy mi sie nie uda zostać mamą. A dziś mam zgagę od rana do wieczora i jestem z tego bardzo zadowolona 😂

reklama
Do góry