reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@fredka84 odnosnie dzisiejszego nocnego smsa to za chwilke sama bedziesz w takim stanie gdzie sen jest bardzo NIEPRZEWIDYWALNY i nawet te gacie co sobie na buziunie zakladasz zeby bylo ciemno ci nie pomoga ;) Pozwole sobie n małą prywate bo Ci obiecalam po stymulacji ;) Mam nadzieje ze nikogo nie urazilam tymi zdjeciami - zaraz je zdejme ;) Ah i pamietaj ta ciaza to tylko tak na zdjeciu wyglada w rzeczywistosci jest hmmmm INNACZEJ :p
Ty @bazylia128 Ty to niezła laska jesteś :D

Piękna zdjęcia, cudowne pamiątki 😍😍😍❤️ też kiedyś jak będzie mi dane będę chciała zrobić sesje ciążowa... Tylko czy będzie mi to dane 🤔😔😔 cudownie wyglądasz 😘😘❤️
Bedzie !!!!!! Zebys wiedziala ile ja sie wczesniej tu na forum naoogladalam tych zdjec i nie wierzylam ze kiedykolwiek ja bede mogla sobie zrobic taka sesje. A sama sesja cudowna sprawa - bardzo mocno polecam ;)

tutaj bardziej chodzi o hipokryzję moja Droga:) nie o to czy walczą czy nie. PIS potępia in vitro, zlikwidował dostęp do niego dla wielu osób, których po prostu na to nie stać. A wierny członek pis, który depcze wszystko w imię idei wodza doświadcza naturalnego cudu? Nie wiemy. Może doświadczył; ale nie oszukujmy się, szanse na to są małe. Więc leci hipokrytą.
A mi o to ze to pomimom wszystko tez ludzie,chociaz ich Bozia pokarala i wybrali taka partie a nie inna.

@fredka84 odnosnie dzisiejszego nocnego smsa to za chwilke sama bedziesz w takim stanie gdzie sen jest bardzo NIEPRZEWIDYWALNY i nawet te gacie co sobie na buziunie zakladasz zeby bylo ciemno ci nie pomoga ;) Pozwole sobie n małą prywate bo Ci obiecalam po stymulacji ;) Mam nadzieje ze nikogo nie urazilam tymi zdjeciami - zaraz je zdejme ;) Ah i pamietaj ta ciaza to tylko tak na zdjeciu wyglada w rzeczywistosci jest hmmmm INNACZEJ :p
Tylko na zdjeciach,niestety😪Ja nadal poszukuje kobiet ktore twierdza ze ciaza to cudowny czas.Podobno ktos kiedys o nich slyszal😉

reklama
Ja sie zawsze jej panicznie boje - a po narkozie gadam glupoty i wyznaje milosc lekarzowi ;)
Ja też gadam głupoty, ale ten nagły odlot... Wszystko widzisz i nagle Cię nie ma... :) Boskie... a szczęście nie mam żadnych mdłości później i szybko wracam do siebie.... Nawet się dziwiłam że inne dziewczyny takie nieprzytomne albo narzekają, że coś je boli... Ja nie czułam żadnych dolegliwości.

Do góry