bazylia128
Fanka BB :)
Ja sie zawsze jej panicznie boje - a po narkozie gadam glupoty i wyznaje milosc lekarzowiDla mnie narkozą była największą frajdą w tej całej procedurze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sie zawsze jej panicznie boje - a po narkozie gadam glupoty i wyznaje milosc lekarzowiDla mnie narkozą była największą frajdą w tej całej procedurze
Ty @bazylia128 Ty to niezła laska jesteś@fredka84 odnosnie dzisiejszego nocnego smsa to za chwilke sama bedziesz w takim stanie gdzie sen jest bardzo NIEPRZEWIDYWALNY i nawet te gacie co sobie na buziunie zakladasz zeby bylo ciemno ci nie pomoga Pozwole sobie n małą prywate bo Ci obiecalam po stymulacji Mam nadzieje ze nikogo nie urazilam tymi zdjeciami - zaraz je zdejme Ah i pamietaj ta ciaza to tylko tak na zdjeciu wyglada w rzeczywistosci jest hmmmm INNACZEJ
Nie bardzo 3 trymestr jest slabyale cudne)) ciaza Ci sluzy
Bedzie !!!!!! Zebys wiedziala ile ja sie wczesniej tu na forum naoogladalam tych zdjec i nie wierzylam ze kiedykolwiek ja bede mogla sobie zrobic taka sesje. A sama sesja cudowna sprawa - bardzo mocno polecamPiękna zdjęcia, cudowne pamiątki też kiedyś jak będzie mi dane będę chciała zrobić sesje ciążowa... Tylko czy będzie mi to dane cudownie wyglądasz
BYLAM !!!!! Obecnie 13 kg na plusie hehehehehe i wlasnie przymierzam majtki poporodwoe XL Ale jakos wcale mnie te kg nie stresuja - oby tylko niunia byla zdrowa to mama sobie ze wszystkim poradziTy @bazylia128 Ty to niezła laska jesteś
Jest pięknie . A jaka mała pucia się zrobiłaś.Mega retusz - na takiej sesji cie nawet ustawia zebys nie wygladala jak JAJKO Normalnie brzuszek jest mocno skluty przez farxi
A mi o to ze to pomimom wszystko tez ludzie,chociaz ich Bozia pokarala i wybrali taka partie a nie inna.tutaj bardziej chodzi o hipokryzję moja Droga nie o to czy walczą czy nie. PIS potępia in vitro, zlikwidował dostęp do niego dla wielu osób, których po prostu na to nie stać. A wierny członek pis, który depcze wszystko w imię idei wodza doświadcza naturalnego cudu? Nie wiemy. Może doświadczył; ale nie oszukujmy się, szanse na to są małe. Więc leci hipokrytą.
Tylko na zdjeciach,niestetyJa nadal poszukuje kobiet ktore twierdza ze ciaza to cudowny czas.Podobno ktos kiedys o nich slyszal@fredka84 odnosnie dzisiejszego nocnego smsa to za chwilke sama bedziesz w takim stanie gdzie sen jest bardzo NIEPRZEWIDYWALNY i nawet te gacie co sobie na buziunie zakladasz zeby bylo ciemno ci nie pomoga Pozwole sobie n małą prywate bo Ci obiecalam po stymulacji Mam nadzieje ze nikogo nie urazilam tymi zdjeciami - zaraz je zdejme Ah i pamietaj ta ciaza to tylko tak na zdjeciu wyglada w rzeczywistosci jest hmmmm INNACZEJ
O nie nie; to był ich wolny wybór, którego teraz zakazują innym. Ja im w ciązy być nie bronię, wręcz zajebiście, ale są hipokrytami z wyboru, albo raczej z cynizmu.A mi o to ze to pomimom wszystko tez ludzie,chociaz ich Bozia pokarala i wybrali taka partie a nie inna.
Ja też gadam głupoty, ale ten nagły odlot... Wszystko widzisz i nagle Cię nie ma... Boskie... a szczęście nie mam żadnych mdłości później i szybko wracam do siebie.... Nawet się dziwiłam że inne dziewczyny takie nieprzytomne albo narzekają, że coś je boli... Ja nie czułam żadnych dolegliwości.Ja sie zawsze jej panicznie boje - a po narkozie gadam glupoty i wyznaje milosc lekarzowi