Super ze mozesz moec za darmo u nas w Bialymstoku niestety musimy płacićJa jestem za Szczegolnie, ze dzis dostalam list z kliniki. W ciagu 18 tygodni bedziemy miec zabieg. Dwie proby mamy za darmo. Nie moge sie doczekac!! Oszalalam ze szczescia :-)
reklama
To dobry wynik. U mnie były 4 (3 dojrzałe). Ważne żeby wśród nich była ta jedynaDziewczyny, jest trochę lipa. Pobrali tylko 7 komórek i doniero sprawdzają ile dojrzałych. Właśnie wychodzę i jadę do domu.
Spodziewałam się innego wyniku
Tak jak piszą dziewczyny- nie liczy się ilość tylko jakość.
Evela.6
Fanka BB :)
ej ale glowa do gory ! moze wszytskie 7 beda dojrzale? nic nie jest jeszcze przekreslone! Trzymam mocno kciuki za Twoja 7 wspanialychDziewczyny, jest trochę lipa. Pobrali tylko 7 komórek i doniero sprawdzają ile dojrzałych. Właśnie wychodzę i jadę do domu.
7 to szczęśliwa liczba :-) ważne żeby dobrej jakości były :-)Dziewczyny, jest trochę lipa. Pobrali tylko 7 komórek i doniero sprawdzają ile dojrzałych. Właśnie wychodzę i jadę do domu.
bazylia128
mocnoJest pięknie . A jaka mała pucia się zrobiłaś.
Gonia0605
Fredzia, 7 to całkiem dobry wynik... Będzie dobrzeDziewczyny, jest trochę lipa. Pobrali tylko 7 komórek i doniero sprawdzają ile dojrzałych. Właśnie wychodzę i jadę do domu.
mala_Mi 80
Ale 7 to bardzo dobry wynik bo nie ilość a jakość się liczy. Nie smutaj, będzie dobrze ❤Dziewczyny, jest trochę lipa. Pobrali tylko 7 komórek i doniero sprawdzają ile dojrzałych. Właśnie wychodzę i jadę do domu.
Ananasowa93
Kochana to jest bardzo dobra i optymalna ilość. Spójrz na mój przypadek. 21 pobrali 6 zapłodnili i dwa zarodki z tego. Ilosc to nie jakość.Dziewczyny, jest trochę lipa. Pobrali tylko 7 komórek i doniero sprawdzają ile dojrzałych. Właśnie wychodzę i jadę do domu.
Jeden zarodek da Ci maleństwo ! Zobaczysz !
Ananasowa93
@bazylia128 piekne zdjęcia ! Cudowna pamiątka. My mamy sesje 13 lutego Trochę mały brzuszek mam jak do sesji ale nieważne, najwyżej wypije szklankę ciepłego kako ! Wtedy mi wywali brzuch niestety nie toleruje ciepłego mleka
Jakby mi ktoś pół roku temu powiedział ze będę się umawiać na sesje ciążowa to bym nie uwierzyła. Tak bardzo bałam się, ze nigdy mi sie nie uda zostać mamą. A dziś mam zgagę od rana do wieczora i jestem z tego bardzo zadowolona
Jakby mi ktoś pół roku temu powiedział ze będę się umawiać na sesje ciążowa to bym nie uwierzyła. Tak bardzo bałam się, ze nigdy mi sie nie uda zostać mamą. A dziś mam zgagę od rana do wieczora i jestem z tego bardzo zadowolona
reklama
Dziś kolejny podgląd, w sobotę stwierdziła, że raczej środa-czwartek. Zobaczymy co powie dziś.@dori78 a jak u ciebie przebiega stymulacja? Ty masz punkcję w środę tak?
Podziel się: