reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, jest trochę lipa. Pobrali tylko 7 komórek i doniero sprawdzają ile dojrzałych. Właśnie wychodzę i jadę do domu.
Spodziewałam się innego wyniku 😔
To dobry wynik. U mnie były 4 (3 dojrzałe). Ważne żeby wśród nich była ta jedyna✊
Tak jak piszą dziewczyny- nie liczy się ilość tylko jakość.

Dziewczyny, jest trochę lipa. Pobrali tylko 7 komórek i doniero sprawdzają ile dojrzałych. Właśnie wychodzę i jadę do domu.
ej ale glowa do gory ! moze wszytskie 7 beda dojrzale? nic nie jest jeszcze przekreslone! Trzymam mocno kciuki za Twoja 7 wspanialych 😘

Kochana to jest bardzo dobra i optymalna ilość. Spójrz na mój przypadek. 21 pobrali 6 zapłodnili i dwa zarodki z tego. Ilosc to nie jakość.
Jeden zarodek da Ci maleństwo ! Zobaczysz ! ❤️❤️❤️

@bazylia128 piekne zdjęcia ! Cudowna pamiątka. My mamy sesje 13 lutego ❤️❤️ Trochę mały brzuszek mam jak do sesji ale nieważne, najwyżej wypije szklankę ciepłego kako ! Wtedy mi wywali brzuch 😂 niestety nie toleruje ciepłego mleka 😉
Jakby mi ktoś pół roku temu powiedział ze będę się umawiać na sesje ciążowa to bym nie uwierzyła. Tak bardzo bałam się, ze nigdy mi sie nie uda zostać mamą. A dziś mam zgagę od rana do wieczora i jestem z tego bardzo zadowolona 😂

reklama
Do góry