reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny jestem już parę dni po swoim 1szym transferze biore utrogestan i parę dni temu zauważyłam że kiedy wkładam tabletkę coś się powiększyło jakby macica opadła na dół czy coś takiego. Miała ktoras z Was coś takiego?

Ostatnia edycja:
@bazylia128 piekne zdjęcia ! Cudowna pamiątka. My mamy sesje 13 lutego ❤️❤️ Trochę mały brzuszek mam jak do sesji ale nieważne, najwyżej wypije szklankę ciepłego kako ! Wtedy mi wywali brzuch 😂 niestety nie toleruje ciepłego mleka 😉
Jakby mi ktoś pół roku temu powiedział ze będę się umawiać na sesje ciążowa to bym nie uwierzyła. Tak bardzo bałam się, ze nigdy mi sie nie uda zostać mamą. A dziś mam zgagę od rana do wieczora i jestem z tego bardzo zadowolona 😂
A mi to nawet nos przytyl :p ciagle mam katar i chodze usmarkana ;) Tak, masz racje i zgadzam sie z Toba - ja tez nie wierzylam ;) W zasadzie to ciale ciezko mi uwierzyc ze nidlugo przywieziemy Natalke do domu i zostanie z nami na zawsze !!!!!

reklama
Do góry