Pchełka216
Fanka BB :)
ciasto ? A jakie?opowiedz o nim...Kuwa, mam ciasto w bagażniku ale samochód stoi za daleko . Wolę Wam ponarzekać niż iść taki kawał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ciasto ? A jakie?opowiedz o nim...Kuwa, mam ciasto w bagażniku ale samochód stoi za daleko . Wolę Wam ponarzekać niż iść taki kawał
Też mam nadzieję że już zobaczymy ❤❤. Najpierw było czekanie na bętę. Teraz czekanie na serduszka. Tak jak dziewczyny pisały - ciągle się na coś czeka. Musimy wierzyć że wszystko będzie dobrze z naszymi maluchami.A może to już z serduszkiem? No u mnie za 1,5 tyg w środę teoretycznie ma być już.
W sumie u mnie w najbliższą środę będzie trzecia, zobaczymy, czy zleci coś jeszcze.
Ja dziś gotuje gar gołąbków. Będę czesc mrozila , lubię mieć coś w razie jak mnie len dopadnie. Ogólnie ostatnio dużo gotuje, mam wrażenie nic innego nie robię właśnie już myślę co ugotować na kolację.Dzampreze?!? W środku pandemii?! Nununu [emoji38][emoji38][emoji38]
Zawiodlam sie.
Ja ide na obiad do nksjpy, zeby nie gotowac [emoji23][emoji38]
Mini dżampreza. 6 osób włącznie z nami . Sama najbliższa rodzinaDzampreze?!? W środku pandemii?! Nununu [emoji38][emoji38][emoji38]
Zawiodlam sie.
Ja ide na obiad do nksjpy, zeby nie gotowac [emoji23][emoji38]
Jest bardzo ładnie.Mini dżampreza. 6 osób włącznie z nami . Sama najbliższa rodzina
Ja po wizycie, estradiol 4400. Guru mówi że jest pięknie i punkcja w poniedziałek. Mówi że spodziewa się z tego 8-10 ładnych komórek
@Evela.6 wpiszesz mnie?
Pędzę do domu i idę do żabki po jakieś żarcie bo zdechnę w samochodzie
Ooo dawno nie jadlam. Moze zrobie w przyszlym tygodniu. Ja wczoraj mialam "dietetyczna" kolacje: naczosy i domowe guacamole [emoji1786][emoji1786][emoji38][emoji38]Ja dziś gotuje gar gołąbków. Będę czesc mrozila , lubię mieć coś w razie jak mnie len dopadnie. Ogólnie ostatnio dużo gotuje, mam wrażenie nic innego nie robię [emoji23][emoji23][emoji23] właśnie już myślę co ugotować na kolację.
Zajebisty wynik. Serio, dobrze to wyglada.Mini dżampreza[emoji12]. 6 osób włącznie z nami [emoji12]. Sama najbliższa rodzina [emoji8]
Ja po wizycie, estradiol 4400. Guru mówi że jest pięknie i punkcja w poniedziałek. Mówi że spodziewa się z tego 8-10 ładnych komórek
@Evela.6 wpiszesz mnie?[emoji8]
super!Mini dżampreza. 6 osób włącznie z nami . Sama najbliższa rodzina
@Evela.6 wpiszesz mnie?
Ja też nieZazdro . Ja też jeszcze u siebie nigdy nie widziałam
Jak robisz guacamole? Bardzo mi smakuje ale sama nigdy nie robiłam.Ooo dawno nie jadlam. Moze zrobie w przyszlym tygodniu. Ja wczoraj mialam "dietetyczna" kolacje: naczosy i domowe guacamole [emoji1786][emoji1786][emoji38][emoji38]