W Meksyku też byłaś? . CzadZbieram się i zbieram aby zrobić. Jadłam w Meksyku . Mają tam jeszcze marynowaną czerwoną cebulę, pyszna.
Dzięki za przepis.
Na wczasach?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W Meksyku też byłaś? . CzadZbieram się i zbieram aby zrobić. Jadłam w Meksyku . Mają tam jeszcze marynowaną czerwoną cebulę, pyszna.
Dzięki za przepis.
teraz już mi przeszlo zobaczyłam w tv spaghetti z sosem pomidorowym i teraz to mi w głowie mam normalnie zachcianki zmieniajace sue co sekunde ale placuszek zacnyO pani . Nawet ładne mi wyszło. Kakaowy biszkopt, na nim dżem, potem krem ze śmietanki i mascarpone i na wierzchu kakaowa beza. Mój mężu gardzi bo dżem jest
Nie mogę zdjęcia wstawić bo ciągle wyskakuje że jest za duże
No cóż - kobieta zmienną jest . Spaghetti kuwa nie mam - nawet nie prośteraz już mi przeszlo zobaczyłam w tv spaghetti z sosem pomidorowym i teraz to mi w głowie mam normalnie zachcianki zmieniajace sue co sekunde ale placuszek zacny
Dawaj trochę bo już ośliniłam ekranZrobiłam zrzut ekranu. Nie wiem czy czytelne?
Zapisałam sobie przepis wykorzystam przy najbliższej okazji Normalni bym sie rzucila ale ostatnio nie mam w ogole ochoty na slodycze. To do mnie zupelnie niepdobneZrobiłam zrzut ekranu. Nie wiem czy czytelne?
Tez juz oslinilam ekran tortura... Tak wogole to telefon sobie lepiej podładujZrobiłam zrzut ekranu. Nie wiem czy czytelne?
Ciężko pracowałam, całe 10 dni na JukatanieW Meksyku też byłaś? . Czad
Na wczasach?
Niestety zrzut ekranu działa, ciasto widać. Przez ciebie idę po dwa wafelki w czekoladzieZrobiłam zrzut ekranu. Nie wiem czy czytelne?
Zrobiłam zrzut ekranu. Nie wiem czy czytelne?