reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja pierdziulę, czekałam prawie 2 godziny na wynik estradiolu i właśnie lekarz mówi że jest taki sam jak wczoraj i jeszcze muszę czekać bo będą go badać w jakimś rozcieńczeniu [emoji1745]. Kuwa, o co chodzi z tym estradiolem [emoji848]
Zgniję tu[emoji26]. Jeść mi się chce [emoji26]
A nie mozesz isc na kawe i ciacho jak oni beda se to badac?
Co sie tak przywalili, przeciez i tak bedziesz miec crio?

Jestem w szpitalu po usg, oba serduszka biją, szyjka zamknięta. Nie wiedzą dlaczego tak podali mnóstwo progesteronu i nospe. Ogółem do domu i leżeć, bo może to efekt covid.. Powiedzieli, ze na tym etapie wszystko może się zdarzyć.
Najważniejsze, że jest dobrze. Maluchy są.
Bierz l4 i obleguj kanapę !!

Ja pierdziulę, czekałam prawie 2 godziny na wynik estradiolu i właśnie lekarz mówi że jest taki sam jak wczoraj i jeszcze muszę czekać bo będą go badać w jakimś rozcieńczeniu 🤷. Kuwa, o co chodzi z tym estradiolem 🤔
Zgniję tu😥. Jeść mi się chce 😥
Dziwna sprawa ,ze taki sam jak wczoraj nie powinien być większy ?? 🤔🤔Zasuwaj do sklepu i coś kup do jedzenia bo padniesz im jak mucha

No weź[emoji33] liczę że max 4 kg będzie. Chce rodzic sn. Nie mamy jeszcze imienia. [emoji16]
Obawiam sie, ze moze byc nieco wkecej[emoji16]
Przez ostatnie 5-6 tygodni przybiera ok 250g tygodniowo, a teraz jakieś 200 wiec mysle, ze 4300-4500 moze nawet byc o ile nie ma bledu pomiaru. Moja urodzila sie 3090, a w 30t wazyla 1550...
A macie liste imion czy nic?[emoji16]

Ja pierdziulę, czekałam prawie 2 godziny na wynik estradiolu i właśnie lekarz mówi że jest taki sam jak wczoraj i jeszcze muszę czekać bo będą go badać w jakimś rozcieńczeniu 🤷. Kuwa, o co chodzi z tym estradiolem 🤔
Zgniję tu😥. Jeść mi się chce 😥
Zapytaj o co tyle szumu.
A ty bez batonika z domu wychodzisz ;)
Wrzuć tam do torebki chociaż podwawelską suszoną ;)

reklama
Do góry