reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Siedzial obok😅ja go za kierownice nie wpuszczam,z cesarki rowniez ..siedzial obok🤣

A odnosnie reszty,bo niby to bylo znieczulenie zewnatrzoponowe,ale na 100% mi cos jeszcze dali bo ,ze od pasa w dol nic nie czulam to wiadomo,ale moja glowa byla w stanie odlotu totalnego,takze ta sol fizjologiczna nie byla taka fizjologiczna do konca😂
Czemu go nie wpuszczasz za kółko?😊
Chce taka mieszanke na czas cieciaaaaa😊

reklama
Cześć Wszystkim. Dzisiaj zostaliśmy zakwalifikowani do in vitro. Za kilka dni biore pierwsza dawke Puregonu. Czy ktoś był by w stanie opisać etapy, ile co trwa? Kiedy L4 ? Kiedy będzie wiadomo, że się udało. Umowa mi się kończy w pracy za kilka dni, więc dobrze by bylo nie brać żadnego wolnego.

Cześć Wszystkim. Dzisiaj zostaliśmy zakwalifikowani do in vitro. Za kilka dni biore pierwsza dawke Puregonu. Czy ktoś był by w stanie opisać etapy, ile co trwa? Kiedy L4 ? Kiedy będzie wiadomo, że się udało. Umowa mi się kończy w pracy za kilka dni, więc dobrze by bylo nie brać żadnego wolnego.
No więc ja l4 brałam dopiero po transferze, Chódz nie powiem punkcję źle zniosłam, i pod koniec stymulacji już się toczyłam, oczywoscie każdy ruch sprawiał ogromny ból 😔 dopiero później do mnie doszło że mogłam po punkcji wziąść l4.... Na pewno jeśli nie chcesz żadnego chorobowego to weź sobie tylko 2 dni wolnego, na punkcję i dzień po. A jaki masz protokół? Bo ja np. Mialam. Krótki i szybko poszło, około 10 dni stymulacji. Przy długim jest chyba dłużej jeśli się nie mylę. Jak się mylę to proszę poprawcie mnie ❤️

I kto tu czeka :p :p niecierpliwie hm?

Moja natura to miała 26 dni góra 27 dni a nie 30 no. Takie cykle są nieludzkie.

To pewnie ta glupia stymulacja in vitro mi wydłuża...

sama czeka na badania a na mnie gada :p
Oj tam oj tam, czepiasz się 🤣
No ale tak, ja jestem zdecydowanie w gorącej wodzie kąpana. Jak sobie coś zaplanuje, to nie mogę ogarnąć, gdy idzie nie po mojej myśli.

reklama
Do góry