reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wow to jakby wygrać 6 w totka 😲
Gratuluję 😘
Co więcej dodam, że niskie amh 1,19, polip (histeroskopia przed in vitro), nasienie takie sobie z fragmentacją DNA 18%, tak to jak wygrana w totka, ale duży wpływ ma podejście i psychika, no i mój dr, który nie trzyma się schematów tylko robi swoje a wiem, że pomógł już wielu parom z takimi problemami jak ja i mój mąż.

Ło dziewczyny, ale się objadłam kebsa... Ostatni mój kebs był w Turcji... czyli w 2019 to chyba niezbyt częsty grzech nie ?? :D

Fajna promka jest ;) Jeżeli nie macie konta na Uber Eats, zakładacie, wpisujecie kod startowy i macie minus 50 zł do zamówienia. Mieliśmy zestaw z kebsem fryteczki i suróweczka i sosik za 12 zł na łebka.

Także z racji, że obydwoje skąpiradła promujemy zamówienia z zniżką haha !

Promka do końca lutego :p

Ło dziewczyny, ale się objadłam kebsa... Ostatni mój kebs był w Turcji... czyli w 2019 to chyba niezbyt częsty grzech nie ?? :D

Fajna promka jest ;) Jeżeli nie macie konta na Uber Eats, zakładacie, wpisujecie kod startowy i macie minus 50 zł do zamówienia. Mieliśmy zestaw z kebsem fryteczki i suróweczka i sosik za 12 zł na łebka.

Także z racji, że obydwoje skąpiradła promujemy zamówienia z zniżką haha !

Promka do końca lutego :p
Ale bym zżarła 😋

Dziewczyny ja dzisiaj 12dpt 3-dniowych zarodków zrobiłam sikańca (po pozytywnej becie). Nie mogłam się powstrzymać😉 i muszę go tu wrzucić bo to moje pierwsze 2 kreski w życiu😜
received_756780938605017.jpeg

Katarzyna96, co to za lekarz? Możesz zdradzić?
Dr Zamora. Opinie skrajne, Ci co szukają przyjaciela i klepania po ramieniu nie będą go lubić, nie miałam nadzieji, podeszliśmy do in vitro żeby nie żałować, że się nie wykorzystało wszystkich możliwości i po przeczytaniu wszystkich opinii o polecanych lekarzach wiedziałam, że tylko do niego chcę iść. Doktor okazał się być normalny ani przyjacielski ani nie miły i bardziej wierzył niż my.

reklama
Dziewczyny ja dzisiaj 12dpt 3-dniowych zarodków zrobiłam sikańca (po pozytywnej becie). Nie mogłam się powstrzymać😉 i muszę go tu wrzucić bo to moje pierwsze 2 kreski w życiu😜Zobacz załącznik 1228012
Gratuluję widoku ❤️ ja się zastanawiam, czy robić przed weryfikacją test 6 dnia... Ale to by była głupota jednak.
Ale wiesz, doskonale rozumiem, że chciałaś zrobić ten test mimo pozytywnej bety. Tez bym chciała kiedyś ujrzeć ten widok, tak mimo wszystko.

Do góry