reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Gratuluję widoku ❤️ ja się zastanawiam, czy robić przed weryfikacją test 6 dnia... Ale to by była głupota jednak.
Ale wiesz, doskonale rozumiem, że chciałaś zrobić ten test mimo pozytywnej bety. Tez bym chciała kiedyś ujrzeć ten widok, tak mimo wszystko.
Wydaje mi się że 6 dnia to jednak za wcześnie i możesz się niepotrzebnie zestresować🤔 Na pewno też się doczekasz takiego widoku✊✊✊

reklama
Dr Zamora. Opinie skrajne, Ci co szukają przyjaciela i klepania po ramieniu nie będą go lubić, nie miałam nadzieji, podeszliśmy do in vitro żeby nie żałować, że się nie wykorzystało wszystkich możliwości i po przeczytaniu wszystkich opinii o polecanych lekarzach wiedziałam, że tylko do niego chcę iść. Doktor okazał się być normalny ani przyjacielski ani nie miły i bardziej wierzył niż my.
Jestem właśnie po wizycie wstępnej, pod koniec lutego zaczynamy [emoji3059]

Długo czeka się na wizytę?

Uciekamy z naszej kliniki, do naprawdę specjalistycznej. Jednak Lublin to tylko Lublin (nie urażając nikogo)

reklama
Do góry