Wydaje mi się że 6 dnia to jednak za wcześnie i możesz się niepotrzebnie zestresować Na pewno też się doczekasz takiego widokuGratuluję widoku ja się zastanawiam, czy robić przed weryfikacją test 6 dnia... Ale to by była głupota jednak.
Ale wiesz, doskonale rozumiem, że chciałaś zrobić ten test mimo pozytywnej bety. Tez bym chciała kiedyś ujrzeć ten widok, tak mimo wszystko.
reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Dziewczyny ja dzisiaj 12dpt 3-dniowych zarodków zrobiłam sikańca (po pozytywnej becie). Nie mogłam się powstrzymać i muszę go tu wrzucić bo to moje pierwsze 2 kreski w życiuZobacz załącznik 1228012
za je bia szczo
gratuluje !
Mi na początku zastrzyki robił tylko mąż. Też sobie nie wyobrażałam zrobić sama. Najgorszy był pierwszy raz jak Go nie było w domu. Teraz jak Go nie ma juz sobie bez problemu radzę samaHej Dziewczęta. Ja od dziś startuję z zastrzykami. Ale mam stresa samodzielnie sobie zrobić.
Trzymam kciuki
JK♥️♥️
Mojemu mężulkowi raczki by się trząsły jeszcze bardziej niż mi mam nadzieje że nie będzie tak źleMi na początku zastrzyki robił tylko mąż. Też sobie nie wyobrażałam zrobić sama. Najgorszy był pierwszy raz jak Go nie było w domu. Teraz jak Go nie ma juz sobie bez problemu radzę sama
Trzymam kciuki
Dziewczyny ja dzisiaj 12dpt 3-dniowych zarodków zrobiłam sikańca (po pozytywnej becie). Nie mogłam się powstrzymać i muszę go tu wrzucić bo to moje pierwsze 2 kreski w życiuZobacz załącznik 1228012
Supeeeer Gratulacje i trzymam
Hej Dziewczęta. Ja od dziś startuję z zastrzykami. Ale mam stresa samodzielnie sobie zrobić.
Powodzenia Bądź dzielna.. Mi mąż robił, nie starczyło mi odwagi...
Jestem właśnie po wizycie wstępnej, pod koniec lutego zaczynamy [emoji3059]Dr Zamora. Opinie skrajne, Ci co szukają przyjaciela i klepania po ramieniu nie będą go lubić, nie miałam nadzieji, podeszliśmy do in vitro żeby nie żałować, że się nie wykorzystało wszystkich możliwości i po przeczytaniu wszystkich opinii o polecanych lekarzach wiedziałam, że tylko do niego chcę iść. Doktor okazał się być normalny ani przyjacielski ani nie miły i bardziej wierzył niż my.
reklama
mala_Mi 80
Już niedługo zobaczysz ☺Gratuluję widoku ja się zastanawiam, czy robić przed weryfikacją test 6 dnia... Ale to by była głupota jednak.
Ale wiesz, doskonale rozumiem, że chciałaś zrobić ten test mimo pozytywnej bety. Tez bym chciała kiedyś ujrzeć ten widok, tak mimo wszystko.
Podziel się: