reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wow to jakby wygrać 6 w totka 😲
Gratuluję 😘
Co więcej dodam, że niskie amh 1,19, polip (histeroskopia przed in vitro), nasienie takie sobie z fragmentacją DNA 18%, tak to jak wygrana w totka, ale duży wpływ ma podejście i psychika, no i mój dr, który nie trzyma się schematów tylko robi swoje a wiem, że pomógł już wielu parom z takimi problemami jak ja i mój mąż.

Ło dziewczyny, ale się objadłam kebsa... Ostatni mój kebs był w Turcji... czyli w 2019 to chyba niezbyt częsty grzech nie ?? :D

Fajna promka jest ;) Jeżeli nie macie konta na Uber Eats, zakładacie, wpisujecie kod startowy i macie minus 50 zł do zamówienia. Mieliśmy zestaw z kebsem fryteczki i suróweczka i sosik za 12 zł na łebka.

Także z racji, że obydwoje skąpiradła promujemy zamówienia z zniżką haha !

Promka do końca lutego :p

Ło dziewczyny, ale się objadłam kebsa... Ostatni mój kebs był w Turcji... czyli w 2019 to chyba niezbyt częsty grzech nie ?? :D

Fajna promka jest ;) Jeżeli nie macie konta na Uber Eats, zakładacie, wpisujecie kod startowy i macie minus 50 zł do zamówienia. Mieliśmy zestaw z kebsem fryteczki i suróweczka i sosik za 12 zł na łebka.

Także z racji, że obydwoje skąpiradła promujemy zamówienia z zniżką haha !

Promka do końca lutego :p
Ale bym zżarła 😋

Dziewczyny ja dzisiaj 12dpt 3-dniowych zarodków zrobiłam sikańca (po pozytywnej becie). Nie mogłam się powstrzymać😉 i muszę go tu wrzucić bo to moje pierwsze 2 kreski w życiu😜
received_756780938605017.jpeg

Katarzyna96, co to za lekarz? Możesz zdradzić?
Dr Zamora. Opinie skrajne, Ci co szukają przyjaciela i klepania po ramieniu nie będą go lubić, nie miałam nadzieji, podeszliśmy do in vitro żeby nie żałować, że się nie wykorzystało wszystkich możliwości i po przeczytaniu wszystkich opinii o polecanych lekarzach wiedziałam, że tylko do niego chcę iść. Doktor okazał się być normalny ani przyjacielski ani nie miły i bardziej wierzył niż my.

reklama
Dziewczyny ja dzisiaj 12dpt 3-dniowych zarodków zrobiłam sikańca (po pozytywnej becie). Nie mogłam się powstrzymać😉 i muszę go tu wrzucić bo to moje pierwsze 2 kreski w życiu😜Zobacz załącznik 1228012
Gratuluję widoku ❤️ ja się zastanawiam, czy robić przed weryfikacją test 6 dnia... Ale to by była głupota jednak.
Ale wiesz, doskonale rozumiem, że chciałaś zrobić ten test mimo pozytywnej bety. Tez bym chciała kiedyś ujrzeć ten widok, tak mimo wszystko.

Do góry