reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

chyba wszystko na raz:) Mogą być mrożone w 3 lub 5 dobie. Dużo zależy od sytuacji indywidualnej pary; ale też tego, czy np. masz hiperkę, wtedy mrożą, no i wszystkie nadmiarowe też mrożą. W niektórych klinikach nie mrożą podobno zarodków słabych (czyli tych z oznaczeniem C). Co klinika to inna polityka, skorygowana jeszcze o indywidualne kwestie.
Ok, czyli czas pokaże. Dzięki wielkie! 😊

reklama
@fredka84 mój mąż rano pyta: a co u FRYTKI?😂😂😂
Więc kochana co u Ciebie?? Kiedy zaczynasz panikować 😉
Ja jeszcze ok ale już zapowiedziałam że od przyszłego tygodnia będę miała pełne gaciory 🥺
He he he, ja mu dam🤭. U mnie spoko 😘. Musiałam Youtube odpalac żeby się upewnić czy dobrze instrukcję zrozumiałam😜. 10 razu sprawdzałam czy dobrą dawkę ustawiłam 😜. I pomyśleć, że to moja 3 stymulacja, a zachowuję się jak młoda 😂
Jeszcze się nie boję, ale pewnie w środę będę srać po gaciach 🤭
Ja już byłam na długim spacerku z pieskami - piękna i mroźna pogoda u nas 🌞🥶.

He he he, ja mu dam🤭. U mnie spoko 😘. Musiałam Youtube odpalac żeby się upewnić czy dobrze instrukcję zrozumiałam😜. 10 razu sprawdzałam czy dobrą dawkę ustawiłam 😜. I pomyśleć, że to moja 3 stymulacja, a zachowuję się jak młoda 😂
Jeszcze się nie boję, ale pewnie w środę będę srać po gaciach 🤭
Ja już byłam na długim spacerku z pieskami - piękna i mroźna pogoda u nas 🌞🥶.
Ja też sprawdzalam na yt jak to jest z tym menopurem bo dostałam już zmieszany i zgłupłam. I zaczęłam panikować, że nie mam żadnego proszku a mąż jak to mąż stwierdził że na pewno coś zjeba... Taki to mój pocieszyciel 😂😂😂
Dobrze, że jesteś spokojna. Oby tak dalej 👍

Ja też sprawdzalam na yt jak to jest z tym menopurem bo dostałam już zmieszany i zgłupłam. I zaczęłam panikować, że nie mam żadnego proszku a mąż jak to mąż stwierdził że na pewno coś zjeba... Taki to mój pocieszyciel 😂😂😂
Dobrze, że jesteś spokojna. Oby tak dalej 👍
Boszzzz, jak bym słyszała swojego męża 😂

No właśnie pytanie do dziewczyn, którym się udało. Co jadłyście podczas stymulacji i po transferze?? Robiłyście jakieś czary mary, że wam wyszło?? Wiem że to śmieszne pytanie, ale tonący brzytwy się chwyta 😂😂😂
Może nie przed transferem( bo przed to już raczej nie pomoże tylko lepiej działa na psyche), ale

Ha ha ! Mój chłop też mówi że coś zrąbałam :p

Ah te nasze męskie wsparcia ;)

Ja się nie boję, że będzie bolało, tylko że nie będę potrafiła zrobić tego zastrzyku. A położna mówiła mi jak zrobić ponad miesiąc temu i to było takie tłumaczenie na sucho, bo nie miała akurat takiego żeby mi pokazać; Poszukam na yt. Biorę clostilbegyt 1/2 tabletki i Bemfola i ACC.
Widzę, że dość często dziewczyny biorą acard, ja jednak nie miałam zleconego.

No poszukaj na yt. Ja narazie nie biorę to nie wyślę ci instrukcji ale poradzisz sobie :)

reklama
Do góry