reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
śliczny !

i jak się rozłożył ! o tak mi dobrze ;)

Podrap go za uszkiem ode mnie ;)

W sumie nie wiem czy to on czy ona ale podrapanie zawsze dobre :)
Hihi chłopczyk 😉 mała być dziewczynka ale jedna już mamy i ponoć wojna by była więc zdecydowaliśmy się na chłopca 😉 podrapie ale jutro ❤️ teraz już zostawilam ich samych aby się przyzwyczajali di siebie ( oczywiście w osobnych klatkach 🙈) powiem Ci ze z tym rozłożeniem jego jestem w szoku, bo samiczka tak nie leży w kuwecie, tylko na ręczniku bądź w sianie 🙈

A to dziewczynka 😍❤️ zazdrośnica jedna 🙈 zdjęcie trochę nie ostre bo musialam edytować gdyż też nie chciało się dodac 🤷‍♀️🤦‍♀️

Załączniki

• IMG_20210116_232113.jpg
    IMG_20210116_232113.jpg
    1 002,7 KB · Wyświetleń: 79
  • IMG_20210116_232459.jpg
    IMG_20210116_232459.jpg
    134,6 KB · Wyświetleń: 77
Cześć Dziewczyny! Mam juz info od embriolow po wczorajszej punkcji i znów euforii nie ma. Z 6 zapłodnionych komórek na ten moment zostało nam 4 (1 niedojrzała i 1 zdegenerowana zostały odrzucone). Z tych 4 z kolei, 3 są zapłodnione prawidłowo, 1 nie wykazuje oznak zapłodnienia, ale chyba dają jej szanse jeszcze bo dalej te 4 hodują. Szału nie ma, prawda? 🥺

Edit: wybaczcie mi ten nieustanny ostatnio pesymizm...
Tak jak dziewczyny mówią wystarczy ten jeden zarodek. Ja z 12 komórek miałam 8 zapłodnionych z czego tylko 4 podjęły dalszy rozwój. Także głowa do góry. Poki masz jeden zarodek szansa jest. I trzeba w nią wierzyć. Uda się!!

dziewczyny ha tez mam pytanie, 3 dzien hodowli i 3 zarodki sredniej jakosci, czy maja szanse dojsc do blastki czy raczej juz niz z nich nie bedzie?
Nie poddawaj się. Wierz że to się uda! Jeden z moich zarodków w 4 sobie spisany był na strary bo znacznie wolniej się rozwijał. Rano 5 dnia pwiedzieli że 3 są gotowe do mrożenia a ten jeden hmmm poczekają jeszcze ale może być różnie. Po 3 godzinach zadzwonili że wszystkie 4 są zamrożone bo z niewidomych przyczyn ten jeden wystrzelił z dalszym rozwojem jak z procy 🙂 padłam w domu na kolana dziękując że tak się stało.

Dziewczyny help!
Wczoraj o 12 dostałam okres, rozkręcał się do wieczora, czy zatem mogę uznać, że to był już pierwszy dzień?
Bo zastanawiam się, czy dzisiejszy dzień jest 2dc i mogę zacząć się stymulować?

reklama
Nie poddawaj się. Wierz że to się uda! Jeden z moich zarodków w 4 sobie spisany był na strary bo znacznie wolniej się rozwijał. Rano 5 dnia pwiedzieli że 3 są gotowe do mrożenia a ten jeden hmmm poczekają jeszcze ale może być różnie. Po 3 godzinach zadzwonili że wszystkie 4 są zamrożone bo z niewidomych przyczyn ten jeden wystrzelił z dalszym rozwojem jak z procy 🙂 padłam w domu na kolana dziękując że tak się stało.
takie historie dodaja otuchy, dziekuje :*

Do góry