Ale ma śmieszną czuprynęW końcu się udało oto on moje kolejne maleństwo
reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
W końcu się udało oto on moje kolejne maleństwo
śliczny !
i jak się rozłożył ! o tak mi dobrze
Podrap go za uszkiem ode mnie
W sumie nie wiem czy to on czy ona ale podrapanie zawsze dobre
JestemMama!
Hihi chłopczyk mała być dziewczynka ale jedna już mamy i ponoć wojna by była więc zdecydowaliśmy się na chłopca podrapie ale jutro teraz już zostawilam ich samych aby się przyzwyczajali di siebie ( oczywiście w osobnych klatkach ) powiem Ci ze z tym rozłożeniem jego jestem w szoku, bo samiczka tak nie leży w kuwecie, tylko na ręczniku bądź w sianieśliczny !
i jak się rozłożył ! o tak mi dobrze
Podrap go za uszkiem ode mnie
W sumie nie wiem czy to on czy ona ale podrapanie zawsze dobre
JestemMama!
mala_Mi 80
Śliczne sąA to dziewczynka zazdrośnica jedna
Margoolcia
Tak jak dziewczyny mówią wystarczy ten jeden zarodek. Ja z 12 komórek miałam 8 zapłodnionych z czego tylko 4 podjęły dalszy rozwój. Także głowa do góry. Poki masz jeden zarodek szansa jest. I trzeba w nią wierzyć. Uda się!!Cześć Dziewczyny! Mam juz info od embriolow po wczorajszej punkcji i znów euforii nie ma. Z 6 zapłodnionych komórek na ten moment zostało nam 4 (1 niedojrzała i 1 zdegenerowana zostały odrzucone). Z tych 4 z kolei, 3 są zapłodnione prawidłowo, 1 nie wykazuje oznak zapłodnienia, ale chyba dają jej szanse jeszcze bo dalej te 4 hodują. Szału nie ma, prawda?
Edit: wybaczcie mi ten nieustanny ostatnio pesymizm...
Margoolcia
Nie poddawaj się. Wierz że to się uda! Jeden z moich zarodków w 4 sobie spisany był na strary bo znacznie wolniej się rozwijał. Rano 5 dnia pwiedzieli że 3 są gotowe do mrożenia a ten jeden hmmm poczekają jeszcze ale może być różnie. Po 3 godzinach zadzwonili że wszystkie 4 są zamrożone bo z niewidomych przyczyn ten jeden wystrzelił z dalszym rozwojem jak z procy padłam w domu na kolana dziękując że tak się stało.dziewczyny ha tez mam pytanie, 3 dzien hodowli i 3 zarodki sredniej jakosci, czy maja szanse dojsc do blastki czy raczej juz niz z nich nie bedzie?
annemarie
To zalezy jak sie rozkrecal?Tylko plamienie czy juz porzadnie?Dziewczyny help!
Wczoraj o 12 dostałam okres, rozkręcał się do wieczora, czy zatem mogę uznać, że to był już pierwszy dzień?
Bo zastanawiam się, czy dzisiejszy dzień jest 2dc i mogę zacząć się stymulować?
reklama
takie historie dodaja otuchy, dziekuje :*Nie poddawaj się. Wierz że to się uda! Jeden z moich zarodków w 4 sobie spisany był na strary bo znacznie wolniej się rozwijał. Rano 5 dnia pwiedzieli że 3 są gotowe do mrożenia a ten jeden hmmm poczekają jeszcze ale może być różnie. Po 3 godzinach zadzwonili że wszystkie 4 są zamrożone bo z niewidomych przyczyn ten jeden wystrzelił z dalszym rozwojem jak z procy padłam w domu na kolana dziękując że tak się stało.
Podziel się: