reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej ja już zaczynam świrować ,ze się nie udało bo brzuch mnie trochę ciągnie 🙁a z drugiej strony kręgosłup mnie mega boli a przy małej tez bolał kręgosłup tylko nie pamietam czy brzuch tez 🤨kuwaa oszaleje a do środy tyle dni !! A najgorsze jest to ,ze już zarodkow nie mamy a mąż jakoś nie bardzo chce podejść do 3 procedury bo druga stymulację kiepsko przeszłam i twardo ,ze nie chce 😩😩ale nie ja nie jestem taka łatwa już coś wymyślę ,ze jeśli się nie uda to podejdę do tej 3 procedury chce mieć drugie dziecko i koniec kropka 🥰🥰jakoś go namowie mam nadzieje ,ze jednak się udało i dobrze się zakopuje u mamci
Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze ✊✊✊ Tak to jest z nam kobietami😌 u mnie też mąż marudzi że dużo kasy poszło. A to dopiero 1 podejście. Z tym że my mamy 800 km do kliniki w jedną i drugą stronę więc koszt podróży przewyższa koszt wizyty jeśli jest to kontrola. Ale cóż musimy walczyć żeby nasze marzenia się spełniły. Życzę powodzenia i nie martw sie tak tym bo to nie sprzyja. Ja nie mogłam w nocy spać bo cały czas myślałam i czytałam i sie martwiłam. Lepiej obejrzeć film romantyczny to np. mnie uspokaja 😍

Hej dziewczyny:-) my już po rozwiązaniu. Urodziłam 7 stycznia jednak przez cc bo mała źle była odwrócona i było mało wód płodowych. Marcelina ważyła 2680 i miała 54,5 cm:-). Pozdrawiamy wszystkich i potwierdzamy, że warto walczyć. Zobacz załącznik 1226490
Gratulacje!!! ❤️❤️❤️Ale cudna Kruszynka🥰🥰🥰Wasza wyczekana, wymarzona😍😍😍Cieszę się razem z Wami❤️Zdrówka dla Was obu Dziewczynki😘🥰❤️

Coś nie ogarnelam, ty masz dziś wizytę? 🤔 Trzymam ✊✊✊✊ i od razu dawaj znać co tam lekarz powiedział, ja do jutra zwariuje 🙈 najgorsze jest to ze jeszcze nie mam wyników cytologi 😔😔😔 a robiłam ją 29 grudnia w klinice... No przecież zwariować można... Co chwile odświeżam stronę z wynikami i nadal ich nie ma... Chyba że w klinice są a na stronie ich nie widać 🤔 ludze się że tak jest 🙈 jutro na 10 wizyta a wyników ani śladu... Reszta po robiona....

Mialam podobnie z chlamydią, ale żę robiłam u nich to nie robili mi problemu ;)

@fredka84
To ty ładowałaś wszystko na jedną stronę ?? :eek: :eek: szalona masochistka :D

Ostatnia edycja:
Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze ✊✊✊ Tak to jest z nam kobietami😌 u mnie też mąż marudzi że dużo kasy poszło. A to dopiero 1 podejście. Z tym że my mamy 800 km do kliniki w jedną i drugą stronę więc koszt podróży przewyższa koszt wizyty jeśli jest to kontrola. Ale cóż musimy walczyć żeby nasze marzenia się spełniły. Życzę powodzenia i nie martw sie tak tym bo to nie sprzyja. Ja nie mogłam w nocy spać bo cały czas myślałam i czytałam i sie martwiłam. Lepiej obejrzeć film romantyczny to np. mnie uspokaja 😍
Kochana dziękuje ja już mam córeczkę z 2 procedury 3 transfer był szczęśliwy wiec spełniona jestem jako mama ale bardzo bym chciała jeszcze dla Miski rodzeństwo 🥰🥰my do kliniki mamy 130 km wiec jeszcze nie tak złe na Miskę wydaliśmy 50 tysięcy aby była na tym świecie warto każda złotówkę wydać 🥰🥰🥰🥰ale ja się nie poddam nie ma ujjja na Mariana jeśli będzie nie udany to ja już przekabace tego mego pana hehe 🤩🤩🤩a masz dzieciątko ?

Kochana dziękuje ja już mam córeczkę z 2 procedury 3 transfer był szczęśliwy wiec spełniona jestem jako mama ale bardzo bym chciała jeszcze dla Miski rodzeństwo 🥰🥰my do kliniki mamy 130 km wiec jeszcze nie tak złe na Miskę wydaliśmy 50 tysięcy aby była na tym świecie warto każda złotówkę wydać 🥰🥰🥰🥰ale ja się nie poddam nie ma ujjja na Mariana jeśli będzie nie udany to ja już przekabace tego mego pana hehe 🤩🤩🤩a masz dzieciątko ?
Fajnie że masz bobaska. Ja nie mam. Dopiero zaczynam przygodę z in vitro. Przeraziłaś mnie tą kwotą 😨 Ale cóż mam podobne podejście na 1 procedurę zbierałam kasę ponad rok. Jak trzeba będzie to kredyt też wezmę. Bo za którymś razem musi się udać 😅 Wierze w to. Teraz to tylko się modlę abym nie miała łyżeczkowania. Bo jak się oczytałam że jak zarodek przestał się rozwijać a nie zostanie wydalony z organizmu to robią czyszczenie i trzeba czekać nawet do 6 msc z kolejną próbą😭😭😭 to by mnie podłamało. Pocieszeniem było że to nie jest ciąża pozamaciczna, ale inf. że fasolka jest tam gdzie trzeba ale przestała się rozwijać mnie zasmuciła. Zwłaszcza że trzeba teraz czekać i czekać i nic się nie da zrobić. 😭 Ale cóż walczę... oby nie było czarnego scenariusza.
Życzę zdrowia dla Cb i córci 😘😘😘

Ostatnia edycja:
reklama
Czytałam badania gdzie brano od 300 do 600mg dziennie nie zachęcam bo obciąża nerki, ale 200-300mg to optimum. Tutaj masz link o suplementach i nie tylko masz odnośniki do art można poczytać :-)
Dziękuję;**

Do góry