reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja idę w sobotę.. to będzie dopiero 16dpt.. ale zs mialam wczesna implantacje a beta w 12dpt byla 614 to musi być coś juz widać.. Jak nie będzie tzn ze nic z tego. Jak narazie objawy nie ustąpiły ale i tak mam pełno czarnych myśli i oczywiście przyrosty mi ciągle nie pasują :confused:
A Ty kiedy lecisz na usg ?
Za jakies 2 tyg ,zeby pierdylion razy nie jezdzic.

Dziewczyny.. Płakać się chce 😭
Wczoraj krew na papierze to myślę miesiączka przyszła.. Resztę dnia kilka kropel brązowego plamienia i tyle.. Dziś rano też krew na papierze i teraz pod wieczór odrobina krwi.. Co to może oznaczać? 😭 Miala któraś z Was tak?
Mam zacząć stymulacje od 2 dnia cyklu.

Ostatnia edycja:
Wczoraj krew na papierze to myślę miesiączka przyszła.. Resztę dnia kilka kropel brązowego plamienia i tyle.. Dziś rano też krew na papierze i teraz pod wieczór odrobina krwi.. Co to może oznaczać? 😭 Miala któraś z Was tak?
A Ty teraz jesteś przed stymulacją czy na jakim etapie jesteś, bo niestety nie pamiętam...

Hm. Ja bym zrobiła pewnie teścik, na widok brązowych plam.
Robiłam test.. 2 dni po spodziewanej, 4 dni i dziś.. Myślę, że ciążę mogę wykluczyć, ale martwią mnie bardzo te plamienia..
Wydaje mi się, że cykl był bezowulacyjny.. Byłam u gin w 8 i 18 dc nie było widać pęcherzyka dominującego ani, że jest przed czy krótko po owu..

reklama
Mam zacząć stymulacje od 2 dnia cyklu.
Czasem tak bywa przy cyklach bezowulacyjnych, albo owulacja była w toku i pęcherzyk nie pękł. Dokładnie miałam ostatnio druga sytuacje. Reset cyklu rozpoczął się plamieniem przez około 4 dni, potem miesiączka dłuższa niż zwykle u bardziej skąpa.

Do góry