reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzien dobry [emoji8]

Dziś w kalendarzu luka.

A Wam życzę miłego dnia [emoji8]
Ja wieczorem wracam do UK, w nocy męczył mnie mega ból brzucha więc może cos się zacznie ruszać [emoji110] zebym tylko spokojnie doleciała [emoji85]
Spokojnego lotu bez ekscesów 🛫☺️🛬
Oficjalnie melduje,ze bylam dzisiaj powtorzyc Bete,we wtorek 15dpt-307 ,dzisiaj 17dpt 657 .wiecej nie robieeee🤗🤗takze teges
Ciaza gieratryczna chyba jest🤣🤣🤣
Extra, gratuluję ☺️😁

Tez mamy jeden zarodek i właśnie po niego wracamy 12 stycznia 🥰🥰A Ty planujesz wrocic ?
Mam jeszcze blastke. Ciągle bije się z myślami. Mam dwoje dzieci , jestem szczęśliwa. Ostatnia ciąża bardzo trudna. Trzy miesiące w szpitalu, w zasadzie od 24 tc brak szyjki. Dotrwaliśmy do 37+1 tc.
Nie mogę jednak zapomnieć że potencjalne dziecko jest zamrożone. Na wiosnę podejmę ostateczną decyzję.

A ty jaki masz zarodek?

reklama
Do góry