annemarie
Fanka BB :)
Nic mi na temat nie wiadomoGratulacje Babciu [emoji14][emoji14][emoji14][emoji23][emoji23][emoji23][emoji6][emoji6][emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic mi na temat nie wiadomoGratulacje Babciu [emoji14][emoji14][emoji14][emoji23][emoji23][emoji23][emoji6][emoji6][emoji6]
znowu bliźniaki ?Oficjalnie melduje,ze bylam dzisiaj powtorzyc Bete,we wtorek 15dpt-307 ,dzisiaj 17dpt 657 .wiecej nie robieeeetakze teges
Ciaza gieratryczna chyba jest
Nieee,tylko nie toznowu bliźniaki ?
Oficjalnie melduje,ze bylam dzisiaj powtorzyc Bete,we wtorek 15dpt-307 ,dzisiaj 17dpt 657 .wiecej nie robieeeetakze teges
Jutro idę na wizytę kontrolną czy wszystko się ładnie oczyściło po łyżeczkowaniu. Proszę trzymajcie kciuki, bo chce mieć jak najszybciej transfer!
Tez mamy jeden zarodek i właśnie po niego wracamy 12 stycznia A Ty planujesz wrocic ?Mam jeden zarodek , a Ty?
Spokojnego lotu bez ekscesówDzien dobry [emoji8]
Dziś w kalendarzu luka.
A Wam życzę miłego dnia [emoji8]
Ja wieczorem wracam do UK, w nocy męczył mnie mega ból brzucha więc może cos się zacznie ruszać [emoji110] zebym tylko spokojnie doleciała [emoji85]
Extra, gratulujęOficjalnie melduje,ze bylam dzisiaj powtorzyc Bete,we wtorek 15dpt-307 ,dzisiaj 17dpt 657 .wiecej nie robieeeetakze teges
Mam jeszcze blastke. Ciągle bije się z myślami. Mam dwoje dzieci , jestem szczęśliwa. Ostatnia ciąża bardzo trudna. Trzy miesiące w szpitalu, w zasadzie od 24 tc brak szyjki. Dotrwaliśmy do 37+1 tc.Tez mamy jeden zarodek i właśnie po niego wracamy 12 stycznia A Ty planujesz wrocic ?
Super gratulujęOficjalnie melduje,ze bylam dzisiaj powtorzyc Bete,we wtorek 15dpt-307 ,dzisiaj 17dpt 657 .wiecej nie robieeeetakze teges