reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam jeszcze blastke. Ciągle bije się z myślami. Mam dwoje dzieci , jestem szczęśliwa. Ostatnia ciąża bardzo trudna. Trzy miesiące w szpitalu, w zasadzie od 24 tc brak szyjki. Dotrwaliśmy do 37+1 tc.
Nie mogę jednak zapomnieć że potencjalne dziecko jest zamrożone. Na wiosnę podejmę ostateczną decyzję.

A ty jaki masz zarodek?
Blastke 2AB ja to bardzo chciałam rodzeństwo dla małej dlatego podjelismy decyzje ,ze już wracamy będzie gorzej jak się nie uda

Mam jeszcze blastke. Ciągle bije się z myślami. Mam dwoje dzieci , jestem szczęśliwa. Ostatnia ciąża bardzo trudna. Trzy miesiące w szpitalu, w zasadzie od 24 tc brak szyjki. Dotrwaliśmy do 37+1 tc.
Nie mogę jednak zapomnieć że potencjalne dziecko jest zamrożone. Na wiosnę podejmę ostateczną decyzję.

A ty jaki masz zarodek?
To sa te rozkiminy,niby nie...ale serce nie potrafi odpuscic😉

@Aduś16 ,kiedy na USG idziemy?
Ja idę w sobotę.. to będzie dopiero 16dpt.. ale zs mialam wczesna implantacje a beta w 12dpt byla 614 to musi być coś juz widać.. Jak nie będzie tzn ze nic z tego. Jak narazie objawy nie ustąpiły ale i tak mam pełno czarnych myśli i oczywiście przyrosty mi ciągle nie pasują :confused:
A Ty kiedy lecisz na usg ?

reklama
Do góry