No niestety zaraziliśmy się i mamy izolacje. Już po telefonie z sanepidu, policji itp.@kate_p7 A jak u Ciebie na pokładzie? Mam nadzieję, że zdrowi. Pozdrawiam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niestety zaraziliśmy się i mamy izolacje. Już po telefonie z sanepidu, policji itp.@kate_p7 A jak u Ciebie na pokładzie? Mam nadzieję, że zdrowi. Pozdrawiam.
To dużo zdrowia Wam życzę. Szybko się wychorujcie.No niestety zaraziliśmy się i mamy izolacje. Już po telefonie z sanepidu, policji itp.
Mi tylko jeden został, ale nie pamiętam jaki. Nie Dzień Po Transferze tylko jakiś też po transferze tylko coś jakby później. Chyba, że to była wtedy literówka.Jak coś to pytajcie :-) podpowiemy.
Trzymajcie się obyście przeszli to łagodnie!No niestety zaraziliśmy się i mamy izolacje. Już po telefonie z sanepidu, policji itp.
Dlatego zaczynamMi chwilę zajęło, zanim domyśliłam się tych skrótów ale nie zapytałam, dzielnie się uczyłam sama.
Ja w 10 dpt mialam 180 i mam córkę, takze moim zdaniem dobrze jest9dpt blastka 4AA..
Juz w 6dpt mialam 57.6 wiec cos dziwne te przyrosty.. Ja uważam że przyrost hamuje a nie powinien
Oby objawy były łagodne. Zdrówka dla całej rodzinyNo niestety zaraziliśmy się i mamy izolacje. Już po telefonie z sanepidu, policji itp.
Podłączam sie! 3majcie sie zdrowo!Oby objawy były łagodne. Zdrówka dla całej rodziny
O kurcze, a jednak..... zdrowia.No niestety zaraziliśmy się i mamy izolacje. Już po telefonie z sanepidu, policji itp.
Mamy FET - Frozen embryo transfer lub krio czyli transfer mrożonych zarodków,Mi tylko jeden został, ale nie pamiętam jaki. Nie Dzień Po Transferze tylko jakiś też po transferze tylko coś jakby później. Chyba, że to była wtedy literówka.