reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Oboje z mężem mamy inne objawy a on ma totalnie inne, niż te „charakterystyczne”. Ogółem mamy 37.7, kaszel lekki, bóle mięśni, mój mąż ma jeszcze silne bóle głowy i oczu. Mi poszło w drogi oddechowe mam okropny katar i podkrwawiam już z nosa ;-( ale to dopiero początek wiec potem może będzie już lepiej za te 2-3 dni góra.
Zdrówka .
U nas ciezarnym dają heparyne zawsze .

reklama
Oboje z mężem mamy inne objawy a on ma totalnie inne, niż te „charakterystyczne”. Ogółem mamy 37.7, kaszel lekki, bóle mięśni, mój mąż ma jeszcze silne bóle głowy i oczu. Mi poszło w drogi oddechowe mam okropny katar i podkrwawiam już z nosa ;-( ale to dopiero początek wiec potem może będzie już lepiej za te 2-3 dni góra.
Trzymajcie się, oby szybko objawy przeszły !

Chyba chodzilo o to ze ciężarnym z covidem zaleca się heparynę
To daj znać bo ja się zabunkrowałam w strachu przed covidem i może nie tyle co ze brak smaku węchu czy jakas temp ale tych powiklan zakrzepowych. Co wyczytałaś? Bo ja znalazlam artykuły co prawda opisy przypadków pojedynczych na świecie więc to pocieszające ale Brytyjczycy robią badania łożysk położnic po covid i tam dość często wychodzą zmiany zakrzepowe tylko cale szczęście łożysko jakos to kompensuje że dzieci się rodzą ok.

reklama
Do góry