reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Lekarz robi usg i patrzy i mówi, ale ja tu widzę dwa pecherzyki!!!! W jednym już bije serduszko a w drugim jest zarodek, pęcherzyk jest troszkę mniejszy. Według lekarza jeden zaimplantowal się później i dlatego jest trochę mniejszy. Czyli jestem w ciąży bliźniaczej - no szok!
Aaaaaaaa! Radosnych zatem [emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Dziewczyny spokojnych, radosnych Swiat i spelnienia tych najskrytszych marzen w nadchodzacym roku. Niech wszytskie Wasze trudy i starania zostaną wynagrodzone.
Wesolych!!

Załączniki

• postal.jpeg
    postal.jpeg
    43 KB · Wyświetleń: 117
Ostatnia edycja:
Lekarz robi usg i patrzy i mówi, ale ja tu widzę dwa pecherzyki!!!! W jednym już bije serduszko a w drugim jest zarodek, pęcherzyk jest troszkę mniejszy. Według lekarza jeden zaimplantowal się później i dlatego jest trochę mniejszy. Czyli jestem w ciąży bliźniaczej - no szok!
Gdzieś w kościach to czułam 😁gratuluję

Dziękuję.. Trzymam się tego co @bazy napisala ' nic dwa razy sie nie zdarza " Najbardziej się boje poronienia znow, daty te same co rok temu....
Ja trzy lata z rzedu zaliczalam negatywne testy i poronienia,tak przed Wigilia . . straszne to bylo i mega smutne,zwlaszcza wtedy kiedy trzeba bylo byc radosnym przy stole.Ale karta sie odmienila w koncu i dala nam podwojne szczescie,a moze i jeszcze jedno bedzie☺rozumiem ten strach,ale w koncu musi cos die zmienic i twoja gwiazda tym razem zaswieci jasno,bardzo w to wierze i Tobie zycze.😍

Dziewczyny kochane, chyba 7 rok skladam zyczenia tutaj,zyczenia sie wiele nie zmieniaja,za to osoby ,ktore tutaj sa...a wiec,
Nie zycze zadnej z Was ,zeby 7 lat z rzedu tutaj skladala zyczenia,no chyba ,ze z czystej sympatii😂😂😂
tym ktore doczekaly sie swojego cudu,niech wam daje wiare i nadzieje,ze nic nie jest pewne,a slowa," ze sie nie da" pozostana,tylko slowami.
Tym ktore walcza...zeby te Swieta,daly nadzieje,tak jak Pan Jezus co roku sie rodzi,niech i w was rodzi sie milosc i nadzieja w to, ze marzenia sie spelniaja.
Wszystkim wesolych,pysznych swiat❤

[/USER]
Żaden szok😜 już nie chciałam pisać ale tak wysokiej bety przy jednym zarodku to nie widziałam.
Znaczy pewnie w szoku jesteś, w sensie udało się, jest serduszko i jeszcze drugi zarodek. Gratulacje i spokojnej ciąży.

Ostatnia edycja:
Dziewczynki zycze duzo zdrowka - bo to jest najwazniejsze a w naszym przypadku bez tego nic nie zdzialamy ;) Zycze tez chociaz troszeeczke szczescia bo my staraczki bardzo go potrzebujemy i czasami wystarczy jego odrobina, zeby nasze losy sie potoczyly innaczej niz zwykle ;) Zycze rowniez duzo wytrwalosci i sily - my kobiety mamy jej w sobie bardzo duzo. Swieta w naszym przypadku to nie raz czas zadumy i ciezki okres do przejscia - sama kiedys przeszlam Wigilie na dwa dni po tym jak sie transfer nie udal. Nie poddalam sie a starania o dziecko bylo dla mnie calym zyciem, nie bylo wazniejszego tematu. Dzisiaj jestem szczesliwa, ciagle wzruszona, podekscytowana, pełna zycia, ciekawa ale i tez pelna leku. Wy tez bedziecie - wiem to !!!!! ;) Trzymam caly czas za wszystkie z Was kciuki. Zycze Wam jeszcze zyczliwych osob wokol siebie - bo to ogromna sprawa, bardzo tego potrzebujemy i zycie pokazuje ze kiedy jestesmy w gorszych momentach takie osoby zapamietamy na zawsze ;) Ja mam nawet kilka takich osob ;) Poza tymi ktorym moge spojrzec w oczy jestescie tez Wy ;) @motylek24 jestes cudowna i jesli jescze ci tego nie pisalam hehehehehehe a chyba juz pisalam kilkakrotnie DZIEKUJE!!!!!! Jestes cudowna, przy tobie zawsze czulam sie bezpiecznie ;) @fredka84 AJ LOW JUUUUUU, przeciez wiesz ;) Czekam cierpliwie ;) @Kasiekt moj cudaku jesesmy w kontkacie ;) @Caro♤♤♤♤ kolej na ciebie i dziekuje za zyczenia, @Ananasowa93 daj znac jak rodzina zareagowala na ta cudowna wiadomosc, @Aduś16 jak ten czas leci, nic dwa razy sie nie zdarza - trzymam kciuki ;) @nieagatka dobrze ze jestes ;) @Breath_less myslami z Toba ;) @Linaaa tobie rowniez pieknych Świąt ;) Dziewczyny wszystkim, i kazdej Wam z osobna zycze zeby 2021 był takim jakiego oczekujecie !!!!! ;)
@bazylia128 kochana.....chyba masz już wszystko, więc życzę dużo radości i miłości w ten piękny czas🎄🎄🎄🎄🎄

reklama
Do góry