reklama
pauli890
Fanka BB :)
Ale extra!! Z takiej bety musiały być bliźniaki, Czad, mega super wiadomość, Twój wymarzony wigilijny prezentLekarz robi usg i patrzy i mówi, ale ja tu widzę dwa pecherzyki!!!! W jednym już bije serduszko a w drugim jest zarodek, pęcherzyk jest troszkę mniejszy. Według lekarza jeden zaimplantowal się później i dlatego jest trochę mniejszy. Czyli jestem w ciąży bliźniaczej - no szok!
Kciukasy za wigilijnego maluszkaWow!!! Ale czad ! Gratulacje! Cos wysoka byla ta Twoja beta na jednego dzieciaczka Ja juz tez w dwupaku udało się mimo wielu przeciwności..
Wszystkim życzę Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i samych pozytywnych bet po Świętach i Nowym Roku
A tak starałam się nikogo nie pominąć ;((((((Wszystkim życzę Wesołych Świąt !!
- bez przytyków i przykrych pytań (kiedy kiedy kiedy)
- żarełka smacznego lepszego niż u Gesler w restauracji
- ciepłej, rodzinnej atmosferki
- prezencików trafionych - kto ich nie lubi
- dla starających się pozytywnej bety na nowy rok !!
- dla ciężarnych owocnego porodu takiego 4 godzinnego
- tira cierpliwości
- morza zawziętości/wytrwałości
- wiele miłości (bo łatwo ją popsuć w staraniach)
- ZDROWIA
- niewielkiego przyrostu kilogramów po świętach
- seksu ! a co tam !
Pięknie
Myślę, że powinnaś już odetchnąć a nie szukać tutaj stresów Masz waleczne jajeczko
Bardzo się ciesze !!
Hmmm... No dobra wybaczam pominięcie Kto by mnie tam pamiętał Tutaj bab jak mrówek
napisałam już sprostowanie
Tobie życzę byś uzbierała pieniążki na kolejne podejście i szczęśliwy transfer. By się spełniło marzenie
Dziewczyny jak mi się marzy tak się już tutaj Wam skarżyć na te ciażowe mdłości i inne przypadki :-) U mnie dopiero krok po kroku droga ku macierzyństwu ale cholernie się boję, że coś będzie nie tak na którymś z etapów :-( jak sobie z tym poradzić ?
W pon byłam u lekarza, myślałam , że zacznę stymulacje ale stwierdził ze mój wynik AMH z lipca mógł sie zmienić wiec zalecił nowe badanie....a wiecie jak jest przed świętami. Na szczęście jakaś dobra duszyczka w laboratorium ogarnęła to w dwa dni i teraz czekam na okres żeby zacząć stymulację Menopurem i Orgalutranem. Macie dla mnie jakies dobre rady na początek drogie Mamusie ? Dam radę ?
W pon byłam u lekarza, myślałam , że zacznę stymulacje ale stwierdził ze mój wynik AMH z lipca mógł sie zmienić wiec zalecił nowe badanie....a wiecie jak jest przed świętami. Na szczęście jakaś dobra duszyczka w laboratorium ogarnęła to w dwa dni i teraz czekam na okres żeby zacząć stymulację Menopurem i Orgalutranem. Macie dla mnie jakies dobre rady na początek drogie Mamusie ? Dam radę ?
Dasz ❤ Wszystkie dajemy to Ty też ✌Dziewczyny jak mi się marzy tak się już tutaj Wam skarżyć na te ciażowe mdłości i inne przypadki :-) U mnie dopiero krok po kroku droga ku macierzyństwu ale cholernie się boję, że coś będzie nie tak na którymś z etapów :-( jak sobie z tym poradzić ?
annemarie
Moze pozna implantacja? A moze absolutnie NIC nie oznaczac,kiedy testujeMY?Dziewczyny, wczoraj, 3dpt 5 dniowego zarodka zauważyłam w toalecie po zrobieniu siku nitkę krwi, plus ból brzucha. Dzisiaj spokój. Miała któraś tak? Co to może oznaczać, bo chyba za wcześnie na jakiekolwiek złe czy dobre objawy.
kaapo
W poniedziałek beta więc pozostaje czekać. Ale nigdy nie wysikalam takiej niteczki, więc się trochę przeraziłamMoze pozna implantacja? A moze absolutnie NIC nie oznaczac,kiedy testujeMY?
annemarie
Przyczyn moze byc naprawde mnostqo,dopoki krew sie nie leje,nie zawracakabym sobie glowy.W poniedziałek beta więc pozostaje czekać. Ale nigdy nie wysikalam takiej niteczki, więc się trochę przeraziłam
reklama
Aduś16
To prawdopodobnie implantacja. Właśnie w tym czasie blastocysta sie wzgryza.. Ja dzis 1dpt blastki 4AA I tez mialam maja brązowa plamke na papierze trochę szybko jak na plamienie implantacyjne...Dziewczyny, wczoraj, 3dpt 5 dniowego zarodka zauważyłam w toalecie po zrobieniu siku nitkę krwi, plus ból brzucha. Dzisiaj spokój. Miała któraś tak? Co to może oznaczać, bo chyba za wcześnie na jakiekolwiek złe czy dobre objawy.
Podziel się: