Dziewczynki zycze duzo zdrowka - bo to jest najwazniejsze a w naszym przypadku bez tego nic nie zdzialamy
Zycze tez chociaz troszeeczke szczescia bo my staraczki bardzo go potrzebujemy i czasami wystarczy jego odrobina, zeby nasze losy sie potoczyly innaczej niz zwykle
Zycze rowniez duzo wytrwalosci i sily - my kobiety mamy jej w sobie bardzo duzo. Swieta w naszym przypadku to nie raz czas zadumy i ciezki okres do przejscia - sama kiedys przeszlam Wigilie na dwa dni po tym jak sie transfer nie udal. Nie poddalam sie a starania o dziecko bylo dla mnie calym zyciem, nie bylo wazniejszego tematu. Dzisiaj jestem szczesliwa, ciagle wzruszona, podekscytowana, pełna zycia, ciekawa ale i tez pelna leku. Wy tez bedziecie - wiem to !!!!!
Trzymam caly czas za wszystkie z Was kciuki. Zycze Wam jeszcze zyczliwych osob wokol siebie - bo to ogromna sprawa, bardzo tego potrzebujemy i zycie pokazuje ze kiedy jestesmy w gorszych momentach takie osoby zapamietamy na zawsze
Ja mam nawet kilka takich osob
Poza tymi ktorym moge spojrzec w oczy jestescie tez Wy
@motylek24 jestes cudowna i jesli jescze ci tego nie pisalam hehehehehehe a chyba juz pisalam kilkakrotnie DZIEKUJE!!!!!! Jestes cudowna, przy tobie zawsze czulam sie bezpiecznie
@fredka84 AJ LOW JUUUUUU, przeciez wiesz
Czekam cierpliwie
@Kasiekt moj cudaku jesesmy w kontkacie
@Caro♤♤♤♤ kolej na ciebie i dziekuje za zyczenia,
@Ananasowa93 daj znac jak rodzina zareagowala na ta cudowna wiadomosc,
@Aduś16 jak ten czas leci, nic dwa razy sie nie zdarza - trzymam kciuki
@nieagatka dobrze ze jestes
@Breath_less myslami z Toba
@Linaaa tobie rowniez pieknych Świąt
Dziewczyny wszystkim, i kazdej Wam z osobna zycze zeby 2021 był takim jakiego oczekujecie !!!!!