reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Lekarz robi usg i patrzy i mówi, ale ja tu widzę dwa pecherzyki!!!! W jednym już bije serduszko a w drugim jest zarodek, pęcherzyk jest troszkę mniejszy. Według lekarza jeden zaimplantowal się później i dlatego jest trochę mniejszy. Czyli jestem w ciąży bliźniaczej - no szok!
Wow!!! Ale czad ! Gratulacje! Cos wysoka byla ta Twoja beta na jednego dzieciaczka ;) Ja juz tez w dwupaku :p udało się mimo wielu przeciwności..

reklama
Lekarz robi usg i patrzy i mówi, ale ja tu widzę dwa pecherzyki!!!! W jednym już bije serduszko a w drugim jest zarodek, pęcherzyk jest troszkę mniejszy. Według lekarza jeden zaimplantowal się później i dlatego jest trochę mniejszy. Czyli jestem w ciąży bliźniaczej - no szok!
Gratulacje, super wiadomość na same święta. 😘😘

Kochane moje później mogę nie mieć czasu. Świąteczne obowiazki wzywają trzba lepić pierogi ,mieszać bigos i wypucować chatę na wizytę sanapidu ;).
Korzystając z okazji chciałam wam życzyć Wesołych świąt i szczęśliwego Nowego Roku. @Ania.Wiosenka ,@Ewunka ,@Agata32! , @Margoolcia pięknych widoków na najbliższych kontrolach Usg i szczęśliwego rozwiazania, @kate_p7 widoku pięknego serduszka jutro na wizycie, @Brakujemiwiary i @kaapo pięknych wysokich bet zwiastujących nowy cud ;) @Ananasowa93 ty już prawie w połowie drogi , życzę Ci by szybko zleciała reszta i różowej pupci ;) @Joasek by 30.12 było serducho jak dzwon. @maria_92 masz już zalecenia od docenta P. Teraz to musi się udać , Spełnienia marzeń w 2021.
@Gonia0605 , tyle już za Tobą ale ciągle walczysz , życzę ci by w końcu się udało !!! Badania są nowy rok będzie Twój!!
@Evela.6 by pomimo początkowych trudności wszystko dobrze się skończyło i by na usg było Twoje szczęście.
@bazylia128 trzymam Kciuki za Natalkę od początku silna dziewczyna z niej prawdziwa wojowniczka po mamusi.
@curly87 ,@Kiwibanan , @Mala0494 , @s.ols3404 ,@anett96 ,@Czarna1985 ,@Mirka30 ,@klaudiaanita ,@KarolinaJ79 ,@mary.m ,@Waleczna36 ,@Karo20 , @Emilia87 @katarzyna86 ,@Pola87 ,@Kasiekt ,dziewczyny życzę wam aby te 9 miesięcy przebiegło w szybkim tempie bez zmęczenia, mdłości, kilogramy nie rosły zbyt szybko ;) a poród był niemal bezbolesny.
@Liliana87 niech Hania będzie zawsze zdrowa i uśmiechnięta;).
@nieagatka pociechy z Lili i Inki, dziękuję ,że zawsze jesteś;), @Dokita30 pociechy z Kubusia ,@Alicja90 i @annemarie marie, mamy bliźniaków dużo wytwałości w macierzyństwie ;) @Laurka2019 pociechy z Milenki ,@Netiaskitchen rzadko ostatnio do nas zaglądasz ale masz w domku pełną chatę, dużo szczescia i zdrówka dla całej rodzinki.
@motylek24 Zawsze pomożesz i wesprzeć potrafisz , dziękuję dużo miłości i szczęścia;)
@Nuskalka powodzenia dużo siły:)

@Smętna30 dużo zdrówka i szczęścia dla małego Igorka @Aaaanna pociechy z Marysi. @Aduś16 Tobie życzę wigilijnego cudu, udanego bożnonarodzeniowego transferu ;) @PotrzebujeCudu oby w końcu odbył się transfer w styczniu i wszystko skończyło się pomyślnie.
@pauli890 dużo badań zrobione w końcu znajdą przyczynę niepowodzeń i kolejny transfer będzie tym szczęśliwym;)
@fredka84 Ty wiesz czego Tobie szczerze życzę marzenie mamy takie samo , oby 2021 dla nas w końcu okazał się TYM rokiem.
Wszystkim obecnym mamą, przyszłym mamą staraczką i ciągle walczącym chciałam podziękować za okazane wsparcie i pociechę w tej trudnej dla nas wszystkich walce.
Kochana piękne życzenia 😊 w końcu przyszly takie święta, kiedy nie będę ryczeć, bo ktoras kuzynka oglasza, ze znów w ciąży, a nam się tyle lat nie udaje, i nie będą bolały kolejne życzenia o Maluszka, aż trudno uwierzyć. Zycze Ci, żeby dla Ciebie tez nadeszły niedlugo takie święta, najlepiej juz Wielkanocne :) niech się spełnią Twoje plany i marzenia, dla Was wszystkich Dziewczyny wspaniałych, rodzinnych, zdrowych Świąt 🥰

Najlepszy prezent na święta ☺️. Ale super 🌈🌈🌈🌈

Kateeeee,babo .. ale prezent na swieta❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Czyli bedzie jeden mniejszy i drugi wiekszy bobasek,boskoo
Wielkie gratulacje

Nawet jajka dają nam znaki, ze będą bliźniaki
1608813514356.jpeg

reklama
Do góry