reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Lekarz robi usg i patrzy i mówi, ale ja tu widzę dwa pecherzyki!!!! W jednym już bije serduszko a w drugim jest zarodek, pęcherzyk jest troszkę mniejszy. Według lekarza jeden zaimplantowal się później i dlatego jest trochę mniejszy. Czyli jestem w ciąży bliźniaczej - no szok!
Wow!!! Ale czad ! Gratulacje! Cos wysoka byla ta Twoja beta na jednego dzieciaczka ;) Ja juz tez w dwupaku :p udało się mimo wielu przeciwności..

reklama
Lekarz robi usg i patrzy i mówi, ale ja tu widzę dwa pecherzyki!!!! W jednym już bije serduszko a w drugim jest zarodek, pęcherzyk jest troszkę mniejszy. Według lekarza jeden zaimplantowal się później i dlatego jest trochę mniejszy. Czyli jestem w ciąży bliźniaczej - no szok!
Gratulacje, super wiadomość na same święta. 😘😘

Kochane moje później mogę nie mieć czasu. Świąteczne obowiazki wzywają trzba lepić pierogi ,mieszać bigos i wypucować chatę na wizytę sanapidu ;).
Korzystając z okazji chciałam wam życzyć Wesołych świąt i szczęśliwego Nowego Roku. @Ania.Wiosenka ,@Ewunka ,@Agata32! , @Margoolcia pięknych widoków na najbliższych kontrolach Usg i szczęśliwego rozwiazania, @kate_p7 widoku pięknego serduszka jutro na wizycie, @Brakujemiwiary i @kaapo pięknych wysokich bet zwiastujących nowy cud ;) @Ananasowa93 ty już prawie w połowie drogi , życzę Ci by szybko zleciała reszta i różowej pupci ;) @Joasek by 30.12 było serducho jak dzwon. @maria_92 masz już zalecenia od docenta P. Teraz to musi się udać , Spełnienia marzeń w 2021.
@Gonia0605 , tyle już za Tobą ale ciągle walczysz , życzę ci by w końcu się udało !!! Badania są nowy rok będzie Twój!!
@Evela.6 by pomimo początkowych trudności wszystko dobrze się skończyło i by na usg było Twoje szczęście.
@bazylia128 trzymam Kciuki za Natalkę od początku silna dziewczyna z niej prawdziwa wojowniczka po mamusi.
@curly87 ,@Kiwibanan , @Mala0494 , @s.ols3404 ,@anett96 ,@Czarna1985 ,@Mirka30 ,@klaudiaanita ,@KarolinaJ79 ,@mary.m ,@Waleczna36 ,@Karo20 , @Emilia87 @katarzyna86 ,@Pola87 ,@Kasiekt ,dziewczyny życzę wam aby te 9 miesięcy przebiegło w szybkim tempie bez zmęczenia, mdłości, kilogramy nie rosły zbyt szybko ;) a poród był niemal bezbolesny.
@Liliana87 niech Hania będzie zawsze zdrowa i uśmiechnięta;).
@nieagatka pociechy z Lili i Inki, dziękuję ,że zawsze jesteś;), @Dokita30 pociechy z Kubusia ,@Alicja90 i @annemarie marie, mamy bliźniaków dużo wytwałości w macierzyństwie ;) @Laurka2019 pociechy z Milenki ,@Netiaskitchen rzadko ostatnio do nas zaglądasz ale masz w domku pełną chatę, dużo szczescia i zdrówka dla całej rodzinki.
@motylek24 Zawsze pomożesz i wesprzeć potrafisz , dziękuję dużo miłości i szczęścia;)
@Nuskalka powodzenia dużo siły:)

@Smętna30 dużo zdrówka i szczęścia dla małego Igorka @Aaaanna pociechy z Marysi. @Aduś16 Tobie życzę wigilijnego cudu, udanego bożnonarodzeniowego transferu ;) @PotrzebujeCudu oby w końcu odbył się transfer w styczniu i wszystko skończyło się pomyślnie.
@pauli890 dużo badań zrobione w końcu znajdą przyczynę niepowodzeń i kolejny transfer będzie tym szczęśliwym;)
@fredka84 Ty wiesz czego Tobie szczerze życzę marzenie mamy takie samo , oby 2021 dla nas w końcu okazał się TYM rokiem.
Wszystkim obecnym mamą, przyszłym mamą staraczką i ciągle walczącym chciałam podziękować za okazane wsparcie i pociechę w tej trudnej dla nas wszystkich walce.
Kochana piękne życzenia 😊 w końcu przyszly takie święta, kiedy nie będę ryczeć, bo ktoras kuzynka oglasza, ze znów w ciąży, a nam się tyle lat nie udaje, i nie będą bolały kolejne życzenia o Maluszka, aż trudno uwierzyć. Zycze Ci, żeby dla Ciebie tez nadeszły niedlugo takie święta, najlepiej juz Wielkanocne :) niech się spełnią Twoje plany i marzenia, dla Was wszystkich Dziewczyny wspaniałych, rodzinnych, zdrowych Świąt 🥰

Najlepszy prezent na święta ☺️. Ale super 🌈🌈🌈🌈

Kateeeee,babo .. ale prezent na swieta❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Czyli bedzie jeden mniejszy i drugi wiekszy bobasek,boskoo
Wielkie gratulacje

Nawet jajka dają nam znaki, ze będą bliźniaki
1608813514356.jpeg

reklama
Do góry