reklama
Pójdźka
Fanka BB :)
Przy takich wynikach myślę że będzie dobrze Gratulacje i rośnijcie zdrowo!!!Już po wizycie, jeden pęcherzyk jest w macicy. Nie będzie bliźniaków. Oby się dalej pięknie rozwijał :-)
Chyba można już gratulowaćJuż po wizycie, jeden pęcherzyk jest w macicy. Nie będzie bliźniaków. Oby się dalej pięknie rozwijał :-)
annemarie
To ma kopa niesamowitegokolejny dowod na to ze wysoka Beta o niczym nie przesadza.Szkoda troche,ale chyba tobie ulzyloJuż po wizycie, jeden pęcherzyk jest w macicy. Nie będzie bliźniaków. Oby się dalej pięknie rozwijał :-)
Ania.Wiosenka
Ja nie biorę żadnych leków, bo jestem trudnym pacjentem- nie lubię leków. Po przeczytaniu ulotki stwierdziłam, ze nie wezmę i już, lekarz powiedział, ze dopóki mogę jeść i nie jestem odwodniona, to jeśli nie chce to nie muszę brać czopków ani tabletek.O Kurde A w którym tc złapały Cię wymioty ? Ty masz chyba starsza Ciążę ode mnie?
Ja wspomagam się tabletkami na mdłości najgorszy był dla mnie 9tc teraz w 10 tc trochę lepiej.....
Mi mdłości zaczęły się w 5/6 tyg W 9 wymioty, a w 11 niepowściągliwe wymioty. , Dziś mam 12+ 1 , ale od wczoraj jest lepiej, nie chcę nic mówić,żeby nie cieszyć się na zapas, ale dużo mniej wymiotuję.
Nuskalka
Czekaj spokojnie, plamienia w ciazy często występują i nie koniecznie zwiastuja najgorsze. Bądź dobrej myśli i spokojnie czekaj do jutra. Jak boli Cię brzuch, to możesz wziąć nospeJa mam kolejna kontrolę jutro a właśnie na wkładce zauważyłam mikroskopijne ślady krwi, takie 'niteczki'... Więc już pewnie po wszystkim [emoji52] poczekam do jutra ale już bez nadzieji na Happy End. [emoji52] Dziś mój 21dpt więc logicznego wytłumaczenia na te'niteczki'nie ma prócz jednego...eh. Ciągle pod gorke!
Pchełka216
Uuu to widzę że to się nasila A nie lżeje. ja poki co mdłości tak od 5 do 7 tyg miałam teraz ost tydzień troszkę lepiej,ale jak Cię czytam to aż się boję. A lekarz do mnie mówił że już gorzej nie będzie
Ania.Wiosenka
Super gratulacje. Niech rośnie zdrowo.Już po wizycie, jeden pęcherzyk jest w macicy. Nie będzie bliźniaków. Oby się dalej pięknie rozwijał :-)
Wiecie z tymi betami to wcale nie jest takie oczywiste. Ja miałam bliźniaki a na początku przyrosty miałam bardzo słabe, dużo mniejsze wartości niż reszta dziewczyn z pojedynczymi ciążami i gdzieś na jakimś forum znalazłam wyniki dziewczyn z ciąż mnogich i wcale nie były wyższe niż normalnie. To chyba jakiś przesąd jest z tymi wysokimi betami w ciążach mnogich.
Ania.Wiosenka
Spokojnie, mam wrażenie, ze jestem wyjątkowo uprzywilejowana pod tym względem Większość dziewczyn na moim etapie ma już mdłości z głowy, czego i Tobie z całego serca życzę.Uuu to widzę że to się nasila A nie lżeje. ja poki co mdłości tak od 5 do 7 tyg miałam teraz ost tydzień troszkę lepiej,ale jak Cię czytam to aż się boję. A lekarz do mnie mówił że już gorzej nie będzie
reklama
Ania.Wiosenka
Ja wiem, ze każdy objaw budzi niepokój na tym etapie, ale spokój jest najważniejszy. Plamienia nie świadczą o niczym, zwłaszcza mikroskopijne plamienia. Mamy ogromne zmiany w ilości hormonów, wszystko w środku jest obrzmiałe i mocno ukrwione,Ja mam kolejna kontrolę jutro a właśnie na wkładce zauważyłam mikroskopijne ślady krwi, takie 'niteczki'... Więc już pewnie po wszystkim [emoji52] poczekam do jutra ale już bez nadzieji na Happy End. [emoji52] Dziś mój 21dpt więc logicznego wytłumaczenia na te'niteczki'nie ma prócz jednego...eh. Ciągle pod gorke!
Spokojnie zaczekaj do jutrzejszej kontroli.
trzymam kciuki, żeby wszystko było ok
Podziel się: