reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A przpomniesz prosze o jaki wymaz chodzi? Bo pamietam ze ostatnio jak robiłam to były badania z krwi ale nie przypominam sobie żadnego wymazu
Na chlamydie albo czystosc chyba czekałam około 2 tygodni( nie pamiętam które... W każdym bądź razie jede i drugie były po 2 tygodniach) krew na 2 dzień do odbioru była

Załączniki

• IMG_20201214_112443.jpg
    IMG_20201214_112443.jpg
    880,5 KB · Wyświetleń: 81
  • IMG_20201214_112354.jpg
    IMG_20201214_112354.jpg
    980,8 KB · Wyświetleń: 68
Dzwonili embriolog niestety zarodki słabo się dzielą nie wiadomo czy staną się blastocystami będą chodzić do 6 doby i zobaczymy obawiam się że znów będzie problem i nic z ciąży miała któraś z Was taki problem

Oby było dobrze !!!!!
W piątek będzie wszystko jasne. Może być pozamaciczna chociaż doktor nie widziała, żadnych zmian na tym etapie, może się źle rozwijać i wtedy finito a może być kolejnym przykładem, że ciąża to nie matematyka. Liczę na trzecią opcje[emoji6] do piątku pewnie wyluzuje bo dla mnie tylko ten dzień wyników to katorga[emoji52] już bym wolała się jak moja koleżanka miała zrobić tylko jedna betę w 12dpt, miała zaledwie 72, lekarz pogratulował ciąży izaprosił na usg po 2 tyg i wtedy było już widać co jest grane. Mniej stresu niz te ciągle badania. [emoji2368]

Hej dziewczyny ;) dawno tu nic nie pisałam, ale dziś się melduję po badaniach połówkowych ;) i wychodzi na to, że będziemy mieli kwietniowego rodzynka 💙 ;) Nasz Synuś rośnie jak na drożdżach i ma już 370g i wszystko jest dobrze... czasami ciężko w to wszystko uwierzyć, ale teraz mam zamiar już tylko cieszyć się tą ciążą! 🥰🥰🥰
Trzymam ogromne kciuki za każdą z Was! Oby te nadchodzące Święta i cały następny rok był dla nas wszystkich owocny!

14.12 – wizyta u lekarza prowadzącego @bazylia128
14.12 – beta i wizyta po transferze @Evela.6
14.12 – histeroskopia @cikulinka

Powodzonka !

Kciuki za dobre wieści !!
Powodzenia, czekamy na same dobre wiadomości ✊✊✊✊✊✊
Beta 350 i jakiś mikroskopijny pęcherzyk widoczny na USG!!! Walcz maluszku [emoji120][emoji120][emoji120]
Co za leniuch, tyle stresu mamusi zafundował ale przetrwaliscie oboje,!!! Cudowna beta, musi być dobrze 😘✊😘✊😘
Hej dziewczyny ;) dawno tu nic nie pisałam, ale dziś się melduję po badaniach połówkowych ;) i wychodzi na to, że będziemy mieli kwietniowego rodzynka 💙 ;) Nasz Synuś rośnie jak na drożdżach i ma już 370g i wszystko jest dobrze... czasami ciężko w to wszystko uwierzyć, ale teraz mam zamiar już tylko cieszyć się tą ciążą! 🥰🥰🥰
Trzymam ogromne kciuki za każdą z Was! Oby te nadchodzące Święta i cały następny rok był dla nas wszystkich owocny!
Ogromne gratulacje 😘😘😘 niech zdrowo rośnie i rozgoni kwietniowe dziewuszki 😂😂

Hej Wszystkim Czy orientuje się ktos ile sie czeka na wyniki badań niezbedne przed kriotransferem i czy te badania trzeba robic na czczo? Ostatni transfer miałam dawno temu i wszystkie badania oczywiscie sa już nieważne
Ja teraz byłam na wizycie bo planuje kriotransfer, miałam badania robione zaraz po wizycie, zapłaciłam prawie 900 zl i na wyniki mam czekać około 2 tygodni. Ale wiadomo, że lekarz zaleca pewnie różne badania w zależności od pacjenta. Ja transfer udany miałam 4 lata temu i teraz chce jeszcze raz sprobowac.

reklama
Do góry