reklama
PotrzebujeCudu
Fanka BB :)
Hej Wszystkim Czy orientuje się ktos ile sie czeka na wyniki badań niezbedne przed kriotransferem i czy te badania trzeba robic na czczo? Ostatni transfer miałam dawno temu i wszystkie badania oczywiscie sa już nieważne
JestemMama!
Ostatnio kilka robiłam, więc najdłużej czekałam na wymaz około 2 tygodni. A krew była na następny dzieńHej Wszystkim Czy orientuje się ktos ile sie czeka na wyniki badań niezbedne przed kriotransferem i czy te badania trzeba robic na czczo? Ostatni transfer miałam dawno temu i wszystkie badania oczywiscie sa już nieważne
JestemMama!
Wiedziałam, wiedziałam że będzie dobrze. Chłopczyk zadomowił się u mamusi i teraz pięknie daje znać rosnąca beta cudownie nam się poniedziałek zaczol oby taki cały grudzień byłBeta 350 i jakiś mikroskopijny pęcherzyk widoczny na USG!!! Walcz maluszku [emoji120][emoji120][emoji120]
PotrzebujeCudu
A przpomniesz prosze o jaki wymaz chodzi? Bo pamietam ze ostatnio jak robiłam to były badania z krwi ale nie przypominam sobie żadnego wymazuOstatnio kilka robiłam, więc najdłużej czekałam na wymaz około 2 tygodni. A krew była na następny dzień [emoji6]
PotrzebujeCudu
A przpomniesz prosze o jaki wymaz chodzi? Bo pamietam ze ostatnio jak robiłam to były badania z krwi ale nie przypominam sobie żadnego wymazuOstatnio kilka robiłam, więc najdłużej czekałam na wymaz około 2 tygodni. A krew była na następny dzień [emoji6]
klaudiaanita
klaudiaanita
reklama
Gubię się ciągle zmiany. Chyba mi nie zaszkodziJa przyjmowałam ostrovitu i jakiejś jeszcze firmy na początku 2x60mg a potem 2x100mg. Jeszcze L-karnityna 1gx2. Obecnie tylko l-karnityna jest potwierdzona naukowo, ze pomaga. Koenzym po licznych badaniach już nie. No, ake tez brałam :-)
Podziel się: