Oby było dobrze !!!!!Beta 350 i jakiś mikroskopijny pęcherzyk widoczny na USG!!! Walcz maluszku [emoji120][emoji120][emoji120]
reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
Na chlamydie albo czystosc chyba czekałam około 2 tygodni( nie pamiętam które... W każdym bądź razie jede i drugie były po 2 tygodniach) krew na 2 dzień do odbioru byłaA przpomniesz prosze o jaki wymaz chodzi? Bo pamietam ze ostatnio jak robiłam to były badania z krwi ale nie przypominam sobie żadnego wymazu
Załączniki
PotrzebujeCudu
Oj skleroza nie boli Dzieki za przypomnienie To cos mi sie zdaje ze w grudniu się nie wyrobie z transferem
Evela.6
W piątek będzie wszystko jasne. Może być pozamaciczna chociaż doktor nie widziała, żadnych zmian na tym etapie, może się źle rozwijać i wtedy finito a może być kolejnym przykładem, że ciąża to nie matematyka. Liczę na trzecią opcje[emoji6] do piątku pewnie wyluzuje bo dla mnie tylko ten dzień wyników to katorga[emoji52] już bym wolała się jak moja koleżanka miała zrobić tylko jedna betę w 12dpt, miała zaledwie 72, lekarz pogratulował ciąży izaprosił na usg po 2 tyg i wtedy było już widać co jest grane. Mniej stresu niz te ciągle badania. [emoji2368]Oby było dobrze !!!!!
Nadziejka85
Zaciekawiona BB
Hej
Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny dawno tu nic nie pisałam, ale dziś się melduję po badaniach połówkowych i wychodzi na to, że będziemy mieli kwietniowego rodzynka Nasz Synuś rośnie jak na drożdżach i ma już 370g i wszystko jest dobrze... czasami ciężko w to wszystko uwierzyć, ale teraz mam zamiar już tylko cieszyć się tą ciążą!
Trzymam ogromne kciuki za każdą z Was! Oby te nadchodzące Święta i cały następny rok był dla nas wszystkich owocny!
Trzymam ogromne kciuki za każdą z Was! Oby te nadchodzące Święta i cały następny rok był dla nas wszystkich owocny!
pauli890
Powodzenia, czekamy na same dobre wiadomości14.12 – wizyta u lekarza prowadzącego @bazylia128
14.12 – beta i wizyta po transferze @Evela.6
14.12 – histeroskopia @cikulinka
Powodzonka !
Kciuki za dobre wieści !!
Co za leniuch, tyle stresu mamusi zafundował ale przetrwaliscie oboje,!!! Cudowna beta, musi być dobrzeBeta 350 i jakiś mikroskopijny pęcherzyk widoczny na USG!!! Walcz maluszku [emoji120][emoji120][emoji120]
Ogromne gratulacje niech zdrowo rośnie i rozgoni kwietniowe dziewuszkiHej dziewczyny dawno tu nic nie pisałam, ale dziś się melduję po badaniach połówkowych i wychodzi na to, że będziemy mieli kwietniowego rodzynka Nasz Synuś rośnie jak na drożdżach i ma już 370g i wszystko jest dobrze... czasami ciężko w to wszystko uwierzyć, ale teraz mam zamiar już tylko cieszyć się tą ciążą!
Ja teraz byłam na wizycie bo planuje kriotransfer, miałam badania robione zaraz po wizycie, zapłaciłam prawie 900 zl i na wyniki mam czekać około 2 tygodni. Ale wiadomo, że lekarz zaleca pewnie różne badania w zależności od pacjenta. Ja transfer udany miałam 4 lata temu i teraz chce jeszcze raz sprobowac.Hej Wszystkim Czy orientuje się ktos ile sie czeka na wyniki badań niezbedne przed kriotransferem i czy te badania trzeba robic na czczo? Ostatni transfer miałam dawno temu i wszystkie badania oczywiscie sa już nieważne
reklama
Waleczny ❤ Mam nadzieję że niebawem się wszystko wyjaśni w dobrą stronę ✌Beta 350 i jakiś mikroskopijny pęcherzyk widoczny na USG!!! Walcz maluszku [emoji120][emoji120][emoji120]
Podziel się: