reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A przpomniesz prosze o jaki wymaz chodzi? Bo pamietam ze ostatnio jak robiłam to były badania z krwi ale nie przypominam sobie żadnego wymazu
Na chlamydie albo czystosc chyba czekałam około 2 tygodni( nie pamiętam które... W każdym bądź razie jede i drugie były po 2 tygodniach) krew na 2 dzień do odbioru była

Załączniki

• IMG_20201214_112443.jpg
    IMG_20201214_112443.jpg
    880,5 KB · Wyświetleń: 73
  • IMG_20201214_112354.jpg
    IMG_20201214_112354.jpg
    980,8 KB · Wyświetleń: 62
Dzwonili embriolog niestety zarodki słabo się dzielą nie wiadomo czy staną się blastocystami będą chodzić do 6 doby i zobaczymy obawiam się że znów będzie problem i nic z ciąży miała któraś z Was taki problem

Oby było dobrze !!!!!
W piątek będzie wszystko jasne. Może być pozamaciczna chociaż doktor nie widziała, żadnych zmian na tym etapie, może się źle rozwijać i wtedy finito a może być kolejnym przykładem, że ciąża to nie matematyka. Liczę na trzecią opcje[emoji6] do piątku pewnie wyluzuje bo dla mnie tylko ten dzień wyników to katorga[emoji52] już bym wolała się jak moja koleżanka miała zrobić tylko jedna betę w 12dpt, miała zaledwie 72, lekarz pogratulował ciąży izaprosił na usg po 2 tyg i wtedy było już widać co jest grane. Mniej stresu niz te ciągle badania. [emoji2368]

Hej dziewczyny ;) dawno tu nic nie pisałam, ale dziś się melduję po badaniach połówkowych ;) i wychodzi na to, że będziemy mieli kwietniowego rodzynka 💙 ;) Nasz Synuś rośnie jak na drożdżach i ma już 370g i wszystko jest dobrze... czasami ciężko w to wszystko uwierzyć, ale teraz mam zamiar już tylko cieszyć się tą ciążą! 🥰🥰🥰
Trzymam ogromne kciuki za każdą z Was! Oby te nadchodzące Święta i cały następny rok był dla nas wszystkich owocny!

14.12 – wizyta u lekarza prowadzącego @bazylia128
14.12 – beta i wizyta po transferze @Evela.6
14.12 – histeroskopia @cikulinka

Powodzonka !

Kciuki za dobre wieści !!
Powodzenia, czekamy na same dobre wiadomości ✊✊✊✊✊✊
Beta 350 i jakiś mikroskopijny pęcherzyk widoczny na USG!!! Walcz maluszku [emoji120][emoji120][emoji120]
Co za leniuch, tyle stresu mamusi zafundował ale przetrwaliscie oboje,!!! Cudowna beta, musi być dobrze 😘✊😘✊😘
Hej dziewczyny ;) dawno tu nic nie pisałam, ale dziś się melduję po badaniach połówkowych ;) i wychodzi na to, że będziemy mieli kwietniowego rodzynka 💙 ;) Nasz Synuś rośnie jak na drożdżach i ma już 370g i wszystko jest dobrze... czasami ciężko w to wszystko uwierzyć, ale teraz mam zamiar już tylko cieszyć się tą ciążą! 🥰🥰🥰
Trzymam ogromne kciuki za każdą z Was! Oby te nadchodzące Święta i cały następny rok był dla nas wszystkich owocny!
Ogromne gratulacje 😘😘😘 niech zdrowo rośnie i rozgoni kwietniowe dziewuszki 😂😂

Hej Wszystkim Czy orientuje się ktos ile sie czeka na wyniki badań niezbedne przed kriotransferem i czy te badania trzeba robic na czczo? Ostatni transfer miałam dawno temu i wszystkie badania oczywiscie sa już nieważne
Ja teraz byłam na wizycie bo planuje kriotransfer, miałam badania robione zaraz po wizycie, zapłaciłam prawie 900 zl i na wyniki mam czekać około 2 tygodni. Ale wiadomo, że lekarz zaleca pewnie różne badania w zależności od pacjenta. Ja transfer udany miałam 4 lata temu i teraz chce jeszcze raz sprobowac.

reklama
Do góry