reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Powyżej 1000 już powinno być coś widać.
Powyżej 1000 widać pecherzyk ciążowy czy jest w odpowiednim miejscu 😉 @Doraaa ja mam w zaleceniach przyjść na usg (oczywoscie po pozytywnej becie) miesiąc po transferze, nie wcześniej.... Zobaczysz ze jak pójdziesz za 2 tygodnie zobaczysz piękny zarodek z cudownie bijącym serduszkiem ❤️😍 zazdroszczę, też bym chciała być znów na tym etapie 🤫☺️ trzymam kciuki za was ✊✊✊✊ wszystko będzie pięknie ❤️

reklama
Powyżej 1000 widać pecherzyk ciążowy czy jest w odpowiednim miejscu 😉 @Doraaa ja mam w zaleceniach przyjść na usg (oczywoscie po pozytywnej becie) miesiąc po transferze, nie wcześniej.... Zobaczysz ze jak pójdziesz za 2 tygodnie zobaczysz piękny zarodek z cudownie bijącym serduszkiem ❤😍 zazdroszczę, też bym chciała być znów na tym etapie 🤫☺ trzymam kciuki za was ✊✊✊✊ wszystko będzie pięknie ❤
Dziękuję 😘 będziesz kochana ,będziesz .
Ja też jestem po poronieniu w 11 tyg i paru nieudanych transferach ...dlatego teraz tak strasznie się boje ,że znowu coś nie tak ...

Dziękuję 😘 będziesz kochana ,będziesz .
Ja też jestem po poronieniu w 11 tyg i paru nieudanych transferach ...dlatego teraz tak strasznie się boje ,że znowu coś nie tak ...
Wszystko będzie dobrze ❤️ nerwy to najgorszy doradca pamiętaj o tym 😘❤️ parę tygodni temu dziewczyny mi tez mówiły że teraz na tym etapie denerwując się, szkodzisz maleństwu. Daj mu odetchnąć ❤️😘 wiem że łatwo jest mówić, bo pewnie też się będę denerwować 🙈🤷‍♀️🤦‍♀️ ale głową do góry, udało się i maleństwo pokaże się na następnej wizycie. Uwierz w swoje szczęście i tego małego bobasa którego nosisz pod sercem ❤️😘😘😘 dalej się tego trzymam i będę trzymać "Grudzień to czas w którym nasze marzenia się spełniają ❤️ więc i twoje się spełni ❤️😘" cudowny prezent dostałaś na święta ( trochę wcześniej ale to nic 🙈❤️) teraz dbaj o was ❤️😘😘😘

chyba powyżej 10000 jak juz?:) ale nie wiem czy takie ważne jest wysokość bety. raczej dpt.
Masz rację ,że powyżej 10000 można uwidocznić zarodek .a powyżej 1000 pęcherzyk .Wszędzie piszą ,że powinien być zarodek w 25 dpt ,ale nic nie mogę znaleźć czy wysokość hcg ma na to wpływ ..,że jak jest powyżej 20000 i go nie ma ,to że już go nie będzie...mimo,że to dopiero 21 dpt . Ahhhh normalnie można zeswirowac 🤦🤦🤦

Masz rację ,że powyżej 10000 można uwidocznić zarodek .a powyżej 1000 pęcherzyk .Wszędzie piszą ,że powinien być zarodek w 25 dpt ,ale nic nie mogę znaleźć czy wysokość hcg ma na to wpływ ..,że jak jest powyżej 20000 i go nie ma ,to że już go nie będzie...mimo,że to dopiero 21 dpt . Ahhhh normalnie można zeswirowac 🤦🤦🤦
Kochana za wcześnie na takie wątpliwości, jesteś dopiero 3 tygodnie po transferze, daj czas. Skoro pecherzyk jest odpowiedniej wielkości, skoro lekarz wyznaczył wizytę za 2 tygodnie to według mnie wszystko jest dobrze. Nie wiem może się nie znam (jestem świeża w tych sprawach.... Mialam dopiero 1 transfer i czekam na 2...) ale może się np. Okazać że to bliźniaki i stąd ta wysoka beta 😍😍🙈 jak dla mnie wszystko idzie ku dobremu i 21dpt to zdecydowanie za wcześnie jak na zarodek. Takie moje zdanie, jeśli się mylę to proszę żeby mnie któraś poprawiła ☺️ głową do góry

Wszystko będzie dobrze ❤ nerwy to najgorszy doradca pamiętaj o tym 😘❤ parę tygodni temu dziewczyny mi tez mówiły że teraz na tym etapie denerwując się, szkodzisz maleństwu. Daj mu odetchnąć ❤😘 wiem że łatwo jest mówić, bo pewnie też się będę denerwować 🙈🤷‍♀️🤦‍♀️ ale głową do góry, udało się i maleństwo pokaże się na następnej wizycie. Uwierz w swoje szczęście i tego małego bobasa którego nosisz pod sercem ❤😘😘😘 dalej się tego trzymam i będę trzymać "Grudzień to czas w którym nasze marzenia się spełniają ❤ więc i twoje się spełni ❤😘" cudowny prezent dostałaś na święta ( trochę wcześniej ale to nic 🙈❤) teraz dbaj o was ❤😘😘😘
Dziękuję Ci bardzo za te słowa ♥️
Staram się nie stresowac,ale nie zawsze mi to wychodzi 😉wiem ,że nic nie mogę zrobić ...co ma być to będzie . Najpieknieszy prezent na świecie ♥️
U Ciebie kochana ,grudzień to też będzie Twój miesiąc ,Wasz miesiąc 🥰🥰

Dziękuję Ci bardzo za te słowa ♥️
Staram się nie stresowac,ale nie zawsze mi to wychodzi 😉wiem ,że nic nie mogę zrobić ...co ma być to będzie . Najpieknieszy prezent na świecie ♥️
U Ciebie kochana ,grudzień to też będzie Twój miesiąc ,Wasz miesiąc 🥰🥰
Napij się melisy ☺️ uwierz ze uspokaja i możesz w ciąży ja pić. Ba nawet zrób sobie z 2 saszetek. Na pewno nie zaszkodzi a może pomóc na nerwy. ❤️ Głowa do góry i myśl pozytywnie 😘😘😘❤️

reklama
Kochana za wcześnie na takie wątpliwości, jesteś dopiero 3 tygodnie po transferze, daj czas. Skoro pecherzyk jest odpowiedniej wielkości, skoro lekarz wyznaczył wizytę za 2 tygodnie to według mnie wszystko jest dobrze. Nie wiem może się nie znam (jestem świeża w tych sprawach.... Mialam dopiero 1 transfer i czekam na 2...) ale może się np. Okazać że to bliźniaki i stąd ta wysoka beta 😍😍🙈 jak dla mnie wszystko idzie ku dobremu i 21dpt to zdecydowanie za wcześnie jak na zarodek. Takie moje zdanie, jeśli się mylę to proszę żeby mnie któraś poprawiła ☺ głową do góry
Dziękuję ,masz rację !! Wymyślam i za bardzo i się doszukuje . Trzeba wierzyć ,ze będzie dobrze 😍

Do góry