reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Powyżej 1000 już powinno być coś widać.
Powyżej 1000 widać pecherzyk ciążowy czy jest w odpowiednim miejscu 😉 @Doraaa ja mam w zaleceniach przyjść na usg (oczywoscie po pozytywnej becie) miesiąc po transferze, nie wcześniej.... Zobaczysz ze jak pójdziesz za 2 tygodnie zobaczysz piękny zarodek z cudownie bijącym serduszkiem ❤️😍 zazdroszczę, też bym chciała być znów na tym etapie 🤫☺️ trzymam kciuki za was ✊✊✊✊ wszystko będzie pięknie ❤️

reklama
Powyżej 1000 widać pecherzyk ciążowy czy jest w odpowiednim miejscu 😉 @Doraaa ja mam w zaleceniach przyjść na usg (oczywoscie po pozytywnej becie) miesiąc po transferze, nie wcześniej.... Zobaczysz ze jak pójdziesz za 2 tygodnie zobaczysz piękny zarodek z cudownie bijącym serduszkiem ❤😍 zazdroszczę, też bym chciała być znów na tym etapie 🤫☺ trzymam kciuki za was ✊✊✊✊ wszystko będzie pięknie ❤
Dziękuję 😘 będziesz kochana ,będziesz .
Ja też jestem po poronieniu w 11 tyg i paru nieudanych transferach ...dlatego teraz tak strasznie się boje ,że znowu coś nie tak ...

Dziękuję 😘 będziesz kochana ,będziesz .
Ja też jestem po poronieniu w 11 tyg i paru nieudanych transferach ...dlatego teraz tak strasznie się boje ,że znowu coś nie tak ...
Wszystko będzie dobrze ❤️ nerwy to najgorszy doradca pamiętaj o tym 😘❤️ parę tygodni temu dziewczyny mi tez mówiły że teraz na tym etapie denerwując się, szkodzisz maleństwu. Daj mu odetchnąć ❤️😘 wiem że łatwo jest mówić, bo pewnie też się będę denerwować 🙈🤷‍♀️🤦‍♀️ ale głową do góry, udało się i maleństwo pokaże się na następnej wizycie. Uwierz w swoje szczęście i tego małego bobasa którego nosisz pod sercem ❤️😘😘😘 dalej się tego trzymam i będę trzymać "Grudzień to czas w którym nasze marzenia się spełniają ❤️ więc i twoje się spełni ❤️😘" cudowny prezent dostałaś na święta ( trochę wcześniej ale to nic 🙈❤️) teraz dbaj o was ❤️😘😘😘

chyba powyżej 10000 jak juz?:) ale nie wiem czy takie ważne jest wysokość bety. raczej dpt.
Masz rację ,że powyżej 10000 można uwidocznić zarodek .a powyżej 1000 pęcherzyk .Wszędzie piszą ,że powinien być zarodek w 25 dpt ,ale nic nie mogę znaleźć czy wysokość hcg ma na to wpływ ..,że jak jest powyżej 20000 i go nie ma ,to że już go nie będzie...mimo,że to dopiero 21 dpt . Ahhhh normalnie można zeswirowac 🤦🤦🤦

Masz rację ,że powyżej 10000 można uwidocznić zarodek .a powyżej 1000 pęcherzyk .Wszędzie piszą ,że powinien być zarodek w 25 dpt ,ale nic nie mogę znaleźć czy wysokość hcg ma na to wpływ ..,że jak jest powyżej 20000 i go nie ma ,to że już go nie będzie...mimo,że to dopiero 21 dpt . Ahhhh normalnie można zeswirowac 🤦🤦🤦
Kochana za wcześnie na takie wątpliwości, jesteś dopiero 3 tygodnie po transferze, daj czas. Skoro pecherzyk jest odpowiedniej wielkości, skoro lekarz wyznaczył wizytę za 2 tygodnie to według mnie wszystko jest dobrze. Nie wiem może się nie znam (jestem świeża w tych sprawach.... Mialam dopiero 1 transfer i czekam na 2...) ale może się np. Okazać że to bliźniaki i stąd ta wysoka beta 😍😍🙈 jak dla mnie wszystko idzie ku dobremu i 21dpt to zdecydowanie za wcześnie jak na zarodek. Takie moje zdanie, jeśli się mylę to proszę żeby mnie któraś poprawiła ☺️ głową do góry

Wszystko będzie dobrze ❤ nerwy to najgorszy doradca pamiętaj o tym 😘❤ parę tygodni temu dziewczyny mi tez mówiły że teraz na tym etapie denerwując się, szkodzisz maleństwu. Daj mu odetchnąć ❤😘 wiem że łatwo jest mówić, bo pewnie też się będę denerwować 🙈🤷‍♀️🤦‍♀️ ale głową do góry, udało się i maleństwo pokaże się na następnej wizycie. Uwierz w swoje szczęście i tego małego bobasa którego nosisz pod sercem ❤😘😘😘 dalej się tego trzymam i będę trzymać "Grudzień to czas w którym nasze marzenia się spełniają ❤ więc i twoje się spełni ❤😘" cudowny prezent dostałaś na święta ( trochę wcześniej ale to nic 🙈❤) teraz dbaj o was ❤😘😘😘
Dziękuję Ci bardzo za te słowa ♥️
Staram się nie stresowac,ale nie zawsze mi to wychodzi 😉wiem ,że nic nie mogę zrobić ...co ma być to będzie . Najpieknieszy prezent na świecie ♥️
U Ciebie kochana ,grudzień to też będzie Twój miesiąc ,Wasz miesiąc 🥰🥰

Dziękuję Ci bardzo za te słowa ♥️
Staram się nie stresowac,ale nie zawsze mi to wychodzi 😉wiem ,że nic nie mogę zrobić ...co ma być to będzie . Najpieknieszy prezent na świecie ♥️
U Ciebie kochana ,grudzień to też będzie Twój miesiąc ,Wasz miesiąc 🥰🥰
Napij się melisy ☺️ uwierz ze uspokaja i możesz w ciąży ja pić. Ba nawet zrób sobie z 2 saszetek. Na pewno nie zaszkodzi a może pomóc na nerwy. ❤️ Głowa do góry i myśl pozytywnie 😘😘😘❤️

reklama
Kochana za wcześnie na takie wątpliwości, jesteś dopiero 3 tygodnie po transferze, daj czas. Skoro pecherzyk jest odpowiedniej wielkości, skoro lekarz wyznaczył wizytę za 2 tygodnie to według mnie wszystko jest dobrze. Nie wiem może się nie znam (jestem świeża w tych sprawach.... Mialam dopiero 1 transfer i czekam na 2...) ale może się np. Okazać że to bliźniaki i stąd ta wysoka beta 😍😍🙈 jak dla mnie wszystko idzie ku dobremu i 21dpt to zdecydowanie za wcześnie jak na zarodek. Takie moje zdanie, jeśli się mylę to proszę żeby mnie któraś poprawiła ☺ głową do góry
Dziękuję ,masz rację !! Wymyślam i za bardzo i się doszukuje . Trzeba wierzyć ,ze będzie dobrze 😍

Do góry