reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

bardzo mi przykro - to straszne ile teraz ludzi umiera - bardzo mnie to przeraza i bardzo ci wspolczuje. Trzymaj sie jakos...
Dzięki dziewczyny za wsparcie[emoji3590] Będę się trzymać. Muszę się trzymać! wiem, że tego chciałaby babcia. Bardzo nas wspierała przez całą naszą walkę o dziecko.. Wierzę, że będzie czuwac nad nami. Podobno jak ktos, kto w rodzinie odchodzi, posyła na świat kogoś nowego. Stan osobowy musi się zgadzać... Może coś w tym jest. Będę za nią strasznie tesknic ale kiedyś się spotkamy [emoji3590][emoji120]

reklama
Jestem już
Trochę się zestresowałam bo wynik mojej tarczycy 3,65..dostałam lek i mam się zgłosić do endokrynologa..
Stad moje zmartwienie ,nigdy nie miałam problemów z tarczyca

A jeżeli chodzi o Michalinkę 👧to wszystko jest dobrze! ☺
Wszystko na swoim miejscu 🙏
Ruszała się cała wizytę ,piękne stopki i rączki 🥰
Waży 337g ❤ serce 142
I termin porodu 7.04 @Evela.6 proszę zmienić 😘
Zobacz załącznik 1204259
Bardzo sie cieszę kochana. Mala jest sliczna😍😍😍

Jestem już
Trochę się zestresowałam bo wynik mojej tarczycy 3,65..dostałam lek i mam się zgłosić do endokrynologa..
Stad moje zmartwienie ,nigdy nie miałam problemów z tarczyca

A jeżeli chodzi o Michalinkę 👧to wszystko jest dobrze! ☺
Wszystko na swoim miejscu 🙏
Ruszała się cała wizytę ,piękne stopki i rączki 🥰
Waży 337g ❤ serce 142
I termin porodu 7.04 @Evela.6 proszę zmienić 😘
Zobacz załącznik 1204259
Kochana cudowne informacje ❤️❤️❤️ Rośnie kruszynka jak na drożdżach ❤️❤️ Moja ma dopiero 85 gram ale czuje ze już niedługo będzie przybierać na wadze razem z mama ❤️❤️❤️

Dzięki dziewczyny za wsparcie[emoji3590] Będę się trzymać. Muszę się trzymać! wiem, że tego chciałaby babcia. Bardzo nas wspierała przez całą naszą walkę o dziecko.. Wierzę, że będzie czuwac nad nami. Podobno jak ktos, kto w rodzinie odchodzi, posyła na świat kogoś nowego. Stan osobowy musi się zgadzać... Może coś w tym jest. Będę za nią strasznie tesknic ale kiedyś się spotkamy [emoji3590][emoji120]
jestes bardzo dzielna !!!! Czekam z niecierpliwoscia na twoj transfer - niech juz szybciorem SYNUS wypelni wasze zycie 💓 💓 💓

Hi hi hi .
To może cukier by go uspokoił 😂😂
Dzieci są różne 😉
Moja zazwyczaj grzecznie dała się zbadać. W końcowych miesiącach jak za długo się nie ruszała to cukier działał pobudzajaco 😁 Ja skończyłam gruba 🤣🤣🤣Ale działało 😁
O co chodzi z tym cukrem? Ja tez wieczorem w niedziele jak ogladalam the crown nowy sezon usiadlam z mezem i sobie pojadlam troche kasztankow to az sie wystraszylam tak zaczela niunia fikac ;) Łukasz mi powiedzial ze ona chyba nie lubi slodkiego i od tej pory boje sie cokolwiek ruszyc 🤪 🤪 🤪

O co chodzi z tym cukrem? Ja tez wieczorem w niedziele jak ogladalam the crown nowy sezon usiadlam z mezem i sobie pojadlam troche kasztankow to az sie wystraszylam tak zaczela niunia fikac ;) Łukasz mi powiedzial ze ona chyba nie lubi slodkiego i od tej pory boje sie cokolwiek ruszyc 🤪 🤪 🤪
Cukier pobudza do działania, dodaje energii 😅 czytałam ze jak dziecko za mało się rusza to zjeść coś słodkiego a za pół godziny będzie fikać😉

Dostaje energi .Bryła , Kopie, tańczy 😁

reklama
Do góry