reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jestem już
Trochę się zestresowałam bo wynik mojej tarczycy 3,65..dostałam lek i mam się zgłosić do endokrynologa..
Stad moje zmartwienie ,nigdy nie miałam problemów z tarczyca

A jeżeli chodzi o Michalinkę 👧to wszystko jest dobrze! ☺
Wszystko na swoim miejscu 🙏
Ruszała się cała wizytę ,piękne stopki i rączki 🥰
Waży 337g ❤ serce 142
I termin porodu 7.04 @Evela.6 proszę zmienić 😘
Zobacz załącznik 1204259
40 gramow mniej od mojej ;) Zobacz jak te terminy sie zmieniaja ;)Sliczna buziunia ;) No stres - w ciazy tarczyca szaleje - nie martw sie bo najwazniejsze ze nie jest to nic z czym sobie nie poradzicie ;) Najwazniejsze ze Michalinka sobie dobrze radzi i jest zdrowa. A na tarczyce sa leki i zaraz ja zbijesz ;)

Dziękuję, dziewczyny
My po wizycie. Dzidziulek rośnie. Jest pęcherzyk, zarodek i serduszko❤ całe 0,63cm szczęścia. Dziś pożegnałam się z kliniką. W poniedziałek pierwsza wizyta u lekarza prowadzącego
A strasznie się dziś stresowalam, jeszcze sny okropne miałam w nocy. Ale już jestem spokojna😊
Jestem już
Trochę się zestresowałam bo wynik mojej tarczycy 3,65..dostałam lek i mam się zgłosić do endokrynologa..
Stad moje zmartwienie ,nigdy nie miałam problemów z tarczyca

A jeżeli chodzi o Michalinkę 👧to wszystko jest dobrze! ☺
Wszystko na swoim miejscu 🙏
Ruszała się cała wizytę ,piękne stopki i rączki 🥰
Waży 337g ❤ serce 142
I termin porodu 7.04 @Evela.6 proszę zmienić 😘
Zobacz załącznik 1204259
Piękne wiadomości, piękny dzień, gratulacje dziewczyny 😍😍😍.
@Mirka30 Mireczka będzie miała Majeczke czyż to nie cudownie pasuje? 😁😁😁

reklama
Do góry