reklama
Ewunka
Fanka BB :)
W 20 dpt będzie zarodekja mam w 20 dpt usg. Ciekawe czy coś już będzie
Ewunka
Serduszka nie będzie na 100% Jeszcze nie czas .Pęcherzyk i zarodek powinny już być, może jeszcze nie być widać serduszka, więc się nie stresuj. A jeszcze pytanie jaki zarodek miałaś podany, bo ja miałam 3dniowe
Ewunka
Nie pić I nie jeść słodyczy by bardzo nie fikał i dał się zbadaćKochane w pon będę miała USG i test Pappa jak to jest z tym piciem wody przed badaniem USG aby był jak najlepszy obraz? Pić czy nie pić oto jest pytanie
Kolendra29
5 dniowyPęcherzyk i zarodek powinny już być, może jeszcze nie być widać serduszka, więc się nie stresuj. A jeszcze pytanie jaki zarodek miałaś podany, bo ja miałam 3dniowe
Super imię [emoji171]
Bedzie charakterna [emoji6]
Ojj tak, tatuś będzie miał przekichane z nami dwiema
Tak starałam się wyciszyć przed transferem... A właśnie się dowiedziałam, że moja ostatnia babcia zmarła [emoji22]a jutro miałyśmy się widzieć [emoji22]
Strasznie jest mi przykro... Najszczersze kondolencje Niech spoczywa w pokoju...
Pola87
Dzięki na ostatnim usg nic słodkiego nie jadłam a maluch zachowywał się jakby był na niezłej dyskotece aż w szoku byłam
Nie pić I nie jeść słodyczy by bardzo nie fikał i dał się zbadać
pauli890
Paulineczka może... Tomeczka? Nic innego nie pasuje do schematuCiekawe co bedzie miala Paulineczka
reklama
Ewunka
Hi hi hi .Dzięki na ostatnim usg nic słodkiego nie jadłam a maluch zachowywał się jakby był na niezłej dyskotece aż w szoku byłam
To może cukier by go uspokoił
Dzieci są różne
Moja zazwyczaj grzecznie dała się zbadać. W końcowych miesiącach jak za długo się nie ruszała to cukier działał pobudzajaco Ja skończyłam gruba Ale działało
Podziel się: