reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć wszystkim :) ja dziś 5dpt I jakoś gorzej się czuje... brzuch mnie boli jak na okres, martwię się, że się nie udało :( mialyscie jakieś objawy po transferze? Ja mam wrażenie, że zaraz dostanę okres..

miej nadzieje . może zarodek sie klimatyzuje . mnie też zdażało się bóle w dole brzucha i ból jajników tylko ja miałam nospe przez 6dni od transferu brać i tak tych bólów nie odczuwałam mocno .

dziś byłam na wizycie u endokrynologa bo miałam przepisane tabletki dostinek na obniżenie prolaktyny a ich w ciąży nie można brać . kazał odstawić i kolejna wizyta w lutym aby kontrolować wyniki tarczycy bo mam guzka w prawym płacie ale robiona była biopsja i nie jest groźny . lecz lekarz stwierdził ze to bedziemy kontrolować . nie mogę sie doczekać jutro pierwsze USG tak jestem ciekawa ze aż sie boje

Mam takie dość nietypowe pytanie bo...czy któraś z Was zastanawia się nad prowadzeniem pamiętnika ciąży? Lub może już go na :D Przyznam się, zaczynam się za czymś takim rozglądać ale jest tyle tego że nie wiem który wybrać. Może któraś z Was coś takiego prowadzi i mogłaby podpowiedzieć na co zwrócić uwagę podczas wyboru tego typu pamiętnika?
Będę wdzięczna za pomoc :)
ja zamówiłam segregator ciążowy od mamy ginekolog i tam można wszystko wpisywać.

A co wyszlo ci cos w immuno?
Dziś wstawiałam na forum moje wyniki, z których niewiele rozumiem ale po rozmowie z lekarka wiem że ANA jest ok, a wyszły nieprawidłowości w przeciwciałach antykardiolipinowych co może być przyczyną braku implantacji i późniejszych ewentualnych poronień i sugerowała że to APS.. Mam iść do poradni genetycznej i zobaczymy co dalej..

Cześć wszystkim :) ja dziś 5dpt I jakoś gorzej się czuje... brzuch mnie boli jak na okres, martwię się, że się nie udało :( mialyscie jakieś objawy po transferze? Ja mam wrażenie, że zaraz dostanę okres..
Hej wszystkim, ja jestem 2dpt ale od punkcji cały czas boli brzuch jak w trakcie menstruacji. Czy któraś z Was miała podobnie? Bardzo się martwię, że to zły objaw.

Hej wszystkim, ja jestem 2dpt ale od punkcji cały czas boli brzuch jak w trakcie menstruacji. Czy któraś z Was miała podobnie? Bardzo się martwię, że to zły objaw.

He he ja jestem po owu w weekend i mam to samo ;) Jajnik tez mi dokucza.

Może to kwestia leków?

Organizm rządzi się swoimi prawami i trudno tu stwierdzić co to może być...

reklama
Do góry