Hej! Zrobiłam w poniedziałek sikacza - wyszły dwie kreski Dodatkowo zrobiłam bete 150, progesteron 10. Dziś robiłam ponownie i beta 360, progesteron 13
gratuluje trzymak kciuki aby beta rosła jak szalona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej! Zrobiłam w poniedziałek sikacza - wyszły dwie kreski Dodatkowo zrobiłam bete 150, progesteron 10. Dziś robiłam ponownie i beta 360, progesteron 13
Cześć wszystkim ja dziś 5dpt I jakoś gorzej się czuje... brzuch mnie boli jak na okres, martwię się, że się nie udało mialyscie jakieś objawy po transferze? Ja mam wrażenie, że zaraz dostanę okres..
ja zamówiłam segregator ciążowy od mamy ginekolog i tam można wszystko wpisywać.Mam takie dość nietypowe pytanie bo...czy któraś z Was zastanawia się nad prowadzeniem pamiętnika ciąży? Lub może już go na Przyznam się, zaczynam się za czymś takim rozglądać ale jest tyle tego że nie wiem który wybrać. Może któraś z Was coś takiego prowadzi i mogłaby podpowiedzieć na co zwrócić uwagę podczas wyboru tego typu pamiętnika?
Będę wdzięczna za pomoc
Dziś już żadnych boli.. nie wiem co myśleć, może jest ok, może się zagniezdzaly moje kropkimiej nadzieje . może zarodek sie klimatyzuje . mnie też zdażało się bóle w dole brzucha i ból jajników tylko ja miałam nospe przez 6dni od transferu brać i tak tych bólów nie odczuwałam mocno .
Na pewno właśnie się to, już się zagnieździły u mamusiDziś już żadnych boli.. nie wiem co myśleć, może jest ok, może się zagniezdzaly moje kropki
Dziś wstawiałam na forum moje wyniki, z których niewiele rozumiem ale po rozmowie z lekarka wiem że ANA jest ok, a wyszły nieprawidłowości w przeciwciałach antykardiolipinowych co może być przyczyną braku implantacji i późniejszych ewentualnych poronień i sugerowała że to APS.. Mam iść do poradni genetycznej i zobaczymy co dalej..A co wyszlo ci cos w immuno?
Hej wszystkim, ja jestem 2dpt ale od punkcji cały czas boli brzuch jak w trakcie menstruacji. Czy któraś z Was miała podobnie? Bardzo się martwię, że to zły objaw.Cześć wszystkim ja dziś 5dpt I jakoś gorzej się czuje... brzuch mnie boli jak na okres, martwię się, że się nie udało mialyscie jakieś objawy po transferze? Ja mam wrażenie, że zaraz dostanę okres..
Hej wszystkim, ja jestem 2dpt ale od punkcji cały czas boli brzuch jak w trakcie menstruacji. Czy któraś z Was miała podobnie? Bardzo się martwię, że to zły objaw.